Μοσχάρι μπρεζέ με μανιτάρια και κόκκινο κρασί από τον Άκη Πετρετζίκη
Δοκιμάστε να φτιάξετε μοσχάρι μπρεζέ με μανιτάρια και κόκκινο κρασί στη γάστρα
2 κιλά μοσχαρίσια ελιά
80 γρ. ελαιόλαδο
15 γρ. αλάτι
πιπέρι
3 καρότα
3 σκ. σκόρδο
300 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
300 γρ. κρεμμύδια, εσαλότ
100 γρ. κόκκινο κρασί
400 γρ. νερό
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
3 φύλλα δάφνης
3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
Για το σερβίρισμα
πουρέ πατάτας
θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ