
Νηστίσιμα καλαμαράκια πανέ με τηγανητές πατάτες από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε σπιτικά νηστίσιμα καλαμαράκια πανέ χωρίς αυγό!
Συνοδέψτε τα με τηγανητές πατάτες και θα έχετε την απόλυτη νηστίσιμη εκδοχή του αγαπημένου μεζέ που τρώμε στην ταβέρνα!
Συστατικά
Για τις πατάτες
- 500 γρ. πατάτες
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τα καλαμαράκια
- 500 γρ. καλαμαράκια , καθαρισμένα και κομμένα
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 100 γρ. νερό
- 80 τριμμένη φρυγανιά
- 100 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
- αλάτι
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ