Εύκολο ριζότο μανιταριών από τον Άκη Πετρετζίκη!
Αρωματικό και κρεμώδες ριζότο μανιταριών, έτοιμο σε λίγα λεπτά, φτιαγμένο με απλά υλικά και εύκολη διαδικασία! Απολαύστε το ζεστό με μπόλικη παρμεζάνα και θα σας ταξιδέψει στη Ιταλία!
Θα χρειαστείτε:
250 γρ. ρύζι αρμπόριο
350 γρ. μανιτάρια champignon
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
150 γρ. λευκό κρασί
1.200 γρ. νερό, βραστό
2 κ.σ. ζωμό λαχανικών, κοφτές
100 γρ. βούτυρο
1 κ.γ. λάδι τρούφας, προαιρετικά
150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι
Για το σερβίρισμα
σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
πιπέρι
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ