
Σαλάτα ζυμαρικών με πέστο από φιστίκι Αιγίνης από τον Άκη Πετρετζίκη
Φτιάξτε μια σαλάτα ζυμαρικών με πέστο από φιστίκι Αιγίνης για ορεκτικό ή κυρίως γεύμα! Με ζυμαρικά κοράλι, σπιτικό πέστο από φιστίκι Αιγίνης, ντοματίνια και μοτσαρέλα μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
500 γρ. ζυμαρικά κοράλλι
150 γρ. μοτσαρέλα, σε μπαλάκια
200 γρ. ντοματίνια
20-30 γρ. παρμεζάνα, σε flakes
Για το πέστο
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψίχα
50 γρ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο, προαιρετικά
50 γρ. φύλλα βασιλικού
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
φύλλα βασιλικού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ