Δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις; Δες μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή του Χρήστου Μοίρα!
Στο Breakfast @Star μαγειρεύει ο Χρήστος Μοίρας και πρόσφατα ετοίμασε μια γρήγορη, εύκολη και νόστιμη συνταγή.
Μοσχαράκι ραγού με παπαρδέλες πρότεινε ο σεφ και δες πόσο εύκολη είναι η συνταγή!
Χρήστος Μοίρας: O chef έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και αποκάλυψε το όνομα του νεογέννητου!

Υλικά
• 800 γρ. μοσχαρίσιο (κότσι ή ελιά)
• 500 γρ. παπαρδέλες
• 3 κ.σ. ελαιόλαδο
• 100 ml κόκκινο κρασί
• 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
• 2 κ.σ. πελτέ τομάτας
• 500 ml ζωμός μοσχαριού
• 1 καρότο
• 1 κλωνάρι σέλερι
• 50 γρ. βούτυρο
• 50 γρ. παρμεζάνα
• 1 φύλλο δάφνης
• 1 κ.γλ γλυκιά πάπρικα
• ½ κ.γ. μπούκοβο
• ½ κ.γ. θυμάρι
• Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση της Συνταγής
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχαράκι μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε το καρότο και το σέλερι, ανακατεύουμε για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας, τη ντομάτα κονκασέ, τα μπαχαρικά και το φύλλο δάφνης.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον ζωμό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 2 -2,5 ώρες και να δέσει η σάλτσα.
Βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε. Ρίχνουμε το βούτυρο στις ζεστές παπαρδέλες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με το μοσχαράκι ραγού από πάνω, πασπαλίζοντας με την παρμεζάνα.
Ελένη Πετρουλάκη: Η υγιεινή συνταγή με ζυμαρικά και τόνο που μοιράστηκε στο Instagram!
Οι Πασχαλινές συνταγές της Μενεγάκη - Το τσουρέκι & τα κουλούρια που ξετρελαίνουν την οικογένειά της
Οι σούπερ γιορτινές συνταγές της Μυρτώς Αλικάκη και της Βανδή – Το τραπέζι σου θα... απογειωθεί!