Ψαρονέφρι αλά κρεμ με ρύζι μπασμάτι από τον Άκη Πετρετζίκη!
Δείτε πώς να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα ένα πεντανόστιμο ψαρονέφρι αλά κρεμ με μανιτάρια! Συνοδέψτε το με ρύζι μπασμάτι για να το απογειώσετε και θα έχετε το απόλυτο κυρίως πιάτο!
Θα χρειαστείτε:
Για το ρύζι
250 γρ. ρύζι μπασμάτι
500 γρ. νερό
1 φύλλο δάφνης
φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κλ. δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
Για το ψαρονέφρι
450 γρ. ψαρονέφρι
300 γρ. μανιτάρια champignon
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
4-5 κλ. θυμάρι
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
50 γρ. λευκό κρασί
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
θυμάρι, ψιλοκομμένο
πιπέρι
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com