
Κοκκινιστά κεφτεδάκια σόγιας από τον Άκη Πετρέτζικη
Δείτε πώς να φτιάξετε κοκκινιστά κεφτεδάκια με κιμά σόγιας, τη vegan εκδοχή του αγαπημένου μαμαδίστικου φαγητού!
Συνοδέψτε τα με μακαρόνια και σάλτσα ντομάτας, για ένα τέλειο κυρίως γεύμα!
Για τα κεφτεδάκια σόγιας
200 γρ. κιμά σόγιας
500 γρ. νερό, βραστό
2 σκ. σκόρδο
100 γρ. κρεμμύδια1
5 γρ. μαϊντανό, φρέσκο
5 γρ. δυόσμο, φρέσκο6
0 γρ. καρότα
100 γρ. αλεύρι βρόμης
5 γρ. αλάτι
½ κ.γ. κύμινο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
50 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., για το τηγάνισμα
1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
πιπέρι
Δείτε τα υπόλοιπα υλικά και την εκτέλεση της συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ