Κοκκινιστά κεφτεδάκια σόγιας από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε κοκκινιστά κεφτεδάκια με κιμά σόγιας, τη vegan εκδοχή του αγαπημένου μαμαδίστικου φαγητού!
Συνοδέψτε τα με μακαρόνια και σάλτσα ντομάτας, για ένα τέλειο κυρίως γεύμα!
Συστατικά
Για τα κεφτεδάκια σόγιας
- 200 γρ. κιμά σόγιας
- 500 γρ. νερό, βραστό
- 2 σκ. σκόρδο
- 100 γρ. κρεμμύδια
- 15 γρ. μαϊντανό, φρέσκο
- 5 γρ. δυόσμο, φρέσκο
- 60 γρ. καρότα
- 100 γρ. αλεύρι βρόμης
- 5 γρ. αλάτι
- ½ κ.γ. κύμινο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 50 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., για το τηγάνισμα
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
- πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com