Μοσχαράκι με σάλτσα μουστάρδας από τον Άκη Πετρετζίκη!
Δοκιμάστε αυτή την εκδοχή για μοσχαράκι με σάλτσα μουστάρδας και συνοδέψτε το με ρύζι! Εύκολη συνταγή, ιδανική για μέσα στην εβδομάδα αλλά και για το οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι!
Θα χρειαστείτε:
Για το ρύζι
250 γρ. ρύζι μπασμάτι
500 γρ. νερό
2 φύλλα δάφνης
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο
3-4 κλ. θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Για το μοσχαράκι
1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο, γάλακτος
1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
1 ½ κ.σ. μουστάρδα
80 γρ. λευκό κρασί
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
πιπέρι
θυμάρι, ψιλοκομμένο
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ