
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυρί κρέμα και πιπεριές Φλωρίνης από τον Άκη Πετρετζίκη
Δοκιμάστε να φτιάξετε πεντανόστιμους γεμιστούς κολοκυθοανθούς με φέτα, τυρί κρέμα, πιπεριά Φλωρίνης και κρούστα τριμμένης φρυγανιάς, ψημένους στον φούρνο.
- 10 κολοκυθοανθούς
Για τη γέμιση
- 100 γρ. φέτα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε βαζάκι
- 200 γρ. τυρί κρέμα light
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 1 αυγό, μεσαίο
- 2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ