Μπάρες γιαουρτιού με μέλι, σπιτική γκρανόλα και φρούτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Αυτές οι μπάρες γιαουρτιού με μέλι, σπιτική γκρανόλα από ξηρούς καρπούς και σπόρους, φράουλες και blueberries, που μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης είναι το απόλυτο σνακ, επιδόρπιο ή πρωινό για τους καλοκαιρινούς μήνες!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για την γκρανόλα
200 γρ. νιφάδες βρόμης
70 γρ. αμύγδαλα
70 γρ. κολοκυθόσπορο
70 γρ. κάσιους
50 γρ. λάδι καρύδας
200 γρ. μέλι
50 γρ. goji berries
40 γρ. cranberries
50 γρ. σταφίδες
30 γρ. ινδοκάρυδο
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
Για την κρέμα γιαουρτιού
600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό light, 2%
60 γρ. μέλι
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σύνθεση
200 γρ. φράουλες
100 γρ. μύρτιλα (blueberries)
70 γρ. γκρανόλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ