Σουβλάκια θαλασσινών από τον Άκη Πετρετζίκη
Taste

Σουβλάκια θαλασσινών από τον Άκη Πετρετζίκη

Συνδυάστε με τον καλύτερο τρόπο το χταπόδι, τις γαρίδες και το καλαμάρι φτιάχνοντας ένα πεντανόστιμο και εύκολο σουβλάκι θαλασσινών! Συνοδέψτε με ανάμεικτο ρύζι και σαλάτα με μωβ λάχανο για ένα πιο ολοκληρωμένο γεύμα!

Για το ρύζι

250 γρ. άγριο ρύζι, ανάμεικτο
750 γρ. νερό
½ λεμόνι
5 κλ. θυμάρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Για τη σαλάτα με λάχανο
½ λάχανο, μωβ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
ξύσμα λεμονιού, από ½ λεμόνι
χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
1 κ.γ. σουσάμι, καβουρδισμένο
αλάτι
πιπέρι

Για τα σουβλάκια
400 γρ. χταπόδι, βρασμένο
400 γρ. καλαμαράκια , καθαρισμένα
18 γαρίδες, Νο1, καθαρισμένες
1 σκ. σκόρδο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
100 γρ. ντοματίνια
1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι

Για το σερβίρισμα
λαδολέμονο
πιπέρι
θυμάρι, ψιλοκομμένο

Διάβασε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved