Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Απολάμβανε τραγανές πατάτες χωρίς σταγόνα λάδι - Τα μυστικά της συνταγής
Taste

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Απολάμβανε τραγανές πατάτες χωρίς σταγόνα λάδι - Τα μυστικά της συνταγής

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν γνωστή όχι μόνο για το στιλ και τη φιλανθρωπική της δράση, αλλά και για τις ισορροπημένες διατροφικές της συνήθειες.

Αν και λάτρευε τις γεύσεις της παραδοσιακής βρετανικής κουζίνας, έκανε πάντα πιο υγιεινές επιλογές στα γεύματά της ακόμα και όταν επρόκειτο για κάτι τόσο απλό όσο οι πατάτες φούρνου.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τα μυστικά της φινέτσας της – Τα αρώματα που δεν αποχωριζόταν ποτέ

diana-18.jpg

Ένα από τα αγαπημένα της συνοδευτικά, οι τραγανές πατάτες, αποκτούσαν την τέλεια υφή χωρίς τη χρήση λαδιού, χάρη σε μια ευρηματική προσθήκη από τον προσωπικό της σεφ, Darren McGrady

Το υλικό-έκπληξη

Αντί για λάδι ή βούτυρο, ο βασιλικός σεφ όπως αποκάλυψε σε σχετικό άρθρο στο EatingWell χρησιμοποιούσε ασπράδια αυγών. Μ’ αυτό το έξυπνο τέχνασμα, οι πατάτες ψήνονταν μέχρι να γίνουν τραγανές εξωτερικά και μαλακές στο εσωτερικό, χωρίς περιττά λιπαρά — κάτι που ταίριαζε απόλυτα στις διατροφικές επιλογές της Νταϊάνα.
Πώς μπορείς να τις φτιάξεις κι εσύ:

Υλικά:
• 700 γρ. μικρές πατάτες
• 2 ασπράδια αυγών
• Πάπρικα για άρωμα και χρώμα
• Αλάτι, πιπέρι και μυρωδικά της επιλογής σου

Εκτέλεση:
1. Χτύπησε ελαφρά τα ασπράδια μέχρι να γίνουν αφρώδη.
2. Κόψε τις πατάτες στα δύο και ανακάτεψέ τες με τα ασπράδια, την πάπρικα και τα καρυκεύματα.
3. Αν θέλεις, άφησέ τες για λίγο σε σουρωτήρι ώστε να απομακρυνθεί η περίσσεια υγρασία.
4. Ψήσε σε δυνατό φούρνο (220°C) για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα 4 δαχτυλίδια που δεν βγάζει ποτέ από πάνω της-Tο μονόπετρο της Νταϊάνα

Χάρι: Δεν θα ήταν πίσω από το φέρετρο στην κηδεία της Νταϊάνα: «Της το είχε συγχωρήσει η γιαγιά...»

Σαν σήμερα: Η κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα που συγκλόνισε τον πλανήτη, πριν από 28 χρόνια!

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved