Taste

Μάγδα Τσαγγάνη για τη Μαρία Μπονίκου που δολοφονήθηκε: «Διαισθανόταν ότι θα τη σκοτώσει ο γιος της»

Gossip-tv Team

Συγκλονισμένη είναι η Μάγδα Τσαγγάνη για τη δολοφονία της άλλοτε καλής της φίλης και γειτόνισσάς της στην Αίγινα Μαρίας Μπονίκου.

Η ηθοποιός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη φιλία που τη συνέδεε με την ηθοποιό.

Όπως αποκάλυψε η Μάγδα Τσαγγάνη στην εκπομπή, ήταν και γειτόνισσες αφού το κτήμα και το εξοχικό της βρίσκεται ακριβώς απέναντι από εκείνο της άτυχης 73χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη χθες το πρωί στο σπίτι της στην Αίγινα.

«Ήταν φίλη μου η Μαρία, είχαμε δουλέψει μαζί… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό, που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…» είπε η Μάγδα Τσαγγάνη στην εκπομπή και συνέχισε μιλώντας για τον γιο της άτυχης Μαρίας Μπονίκου που είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της: «Ήταν λίγο περίεργο άτομο... Έβριζε δυνατά.

Πάντως, υπήρχε πρόβλημα. ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε».

Η Μάγδα Τσαγγάνη προέβη και σε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε και συγκεκριμένα ότι η Μαρία Μπονίκου είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκότωνε ο γιος της.

O ίδιος άνθρωπος είχε αποκαλύψει πως ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved