Σόμμερ-Παναγιωτακοπούλου: Για δουλειά και διασκέδαση στο Βερολίνο!
Travel

Σόμμερ-Παναγιωτακοπούλου: Για δουλειά και διασκέδαση στο Βερολίνο!

Στη δεύτερη πατρίδα του, τη Γερμανία, βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Κώστας Σόμμερ με την εδώ και τέσσερα χρόνια αγαπημένη του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Το ζευγάρι βρίσκεται εκεί για αναψυχή, αλλά πήρε μέρος και στο κάστινγκ της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής «Berlin I love you», στην οποία πρωταγωνιστούν η Κίρα Νάιτλι και η Ελεν Μίρεν. Το εν λόγω φιλμ είναι μέρος της σειράς ταινιών «Cities of Love», παραγωγός των οποίων είναι ο διάσημος Εμάνουελ Μπένμπιχι. «Η Ναυσικά πήρε τον ρόλο του μοντέλου, αλλά εγώ τελικά δεν έκλεισα για τον ρόλο του φωτογράφου», αποκαλύπτει ο Κώστας Σόμμερ στη Real. Μπορεί τα 20 χρόνια που τους χωρίζουν να φαντάζουν για κάποιους πολλά, όμως για τους ίδιους μοιάζουν ιδανικά, αν σκεφτεί κανείς πως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους δεν σκέφτονται να επισημοποιήσουν -τουλάχιστον άμεσατη σχέση τους. «Δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι επίσημο για τη σχέση μας προς το παρόν», δηλώνει ο ηθοποιός, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο συγκατοικεί με το κορίτσι του στα νότια προάστια. «Είμαστε σε μια παράξενη φάση, γιατί ακόμη τρέχουμε για τις δουλειές μας και δεν έχουμε προλάβει να σκεφτούμε τα της σχέσης μας. Σίγουρα, όμως, περνάμε πολύ καλάγια να είμαστε τόσο καιρό μαζί και τα βρίσκουμε απόλυτα», εξομολογείται ο Κώστας. Φέτος, πάντως, όπως όλα δείχνουν, αποκλείεται να φάμε κουφέτα από το ζευγάρι, αφού ο ηθοποιός έχει κι άλλα μελλοντικά σχέδια για το εξωτερικό: «Υπάρχει περίπτωση να μου ανακοινώσουν μέσα στον Αύγουστο κάτι καλό για την Αμερική».

Ο ηθοποιός γιόρτασε στη Γερμανία τα γενέθλιά του μαζί με τη σύντροφό του και σίγουρα θα του μείνουν αξέχαστα, αφού ήταν πολύ ξεχωριστά. Μπορεί το άγχος και οι υποχρεώσεις της δουλειάς να «καταναλώνουν» πολύ από τον χρόνο τους, όμως οι δυο τους βρίσκουντην ευκαιρία να ξεκλέψουν λίγες ώρες μέσα στην ημέρα για να απολαύσουν τις όμορφες γωνιές του Βερολίνου που ο Κώστας Σόμμερ γνωρίζει πολύ καλά. Οχι μόνο γιατί πρόκειται για τη γενέτειρα της μητέρας του και τη δικήτου, αλλά και επειδή πριν από μερικά χρόνια είχε εγκατασταθεί για λίγα χρόνια εκεί, καθώς πρωταγωνίστησε σε τρεις δημοφιλείς σειρές, ενώ σκηνοθέτησε και μία ταινία. Ετσι, έχει γίνει ο... προσωπικός ξεναγός της αγαπημένης του, η οποία δείχνει να απολαμβάνει τη διαμονή της εκεί. Τώρα, το μόνο που εύχονται και οι δύο είναι να καταφέρουν τελικά να αναλάβουν τους ρόλους για τους οποίους έχουν περάσει από κάστινγκ και να ενσαρκώσουν τελικά το ένα από τα ζευγάρια που θα δούμε στην ταινία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved