Συμμετείχε στη Eurovision το 2010 και λίγο πριν τον φετινό διαγωνισμό βρέθηκε στην Ινδία! (photos)
Travel

Συμμετείχε στη Eurovision το 2010 και λίγο πριν τον φετινό διαγωνισμό βρέθηκε στην Ινδία! (photos)

Έκανε ένα μεγάλο όνειρό του πραγματικότητα, βιώνοντας ουσιαστικές εμπειρίες ζωής κατά το ταξίδι του στη δεύτερη μεγαλύτερη χώρα της Ασίας. 

Μέλος της ελληνικής αποστολής του 2010, όταν μας είχε εκπροσωπήσει ο Γιώργος Αλκαίος στον διαγωνισμό με το "Όπα", λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του φετινού μουσικού διαγωνισμού, βρέθηκε στην Ινδία και περιγράφει στο gossip-tv.gr όσα του προσέφερε η παραμονή του εκεί.

«Η Ινδία αποτελεί ένα ουσιαστικό μάθημα ζωής καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με πολύ σκληρές εικόνες. Δεν θεωρείται ένα κλασσικό ταξίδι αναψυχής. Αποτελούσε επί πολλά χρόνια τεράστια επιθυμία μου το να επισκεφθώ αυτόν τον τόπο, που υπήρξε σταυροδρόμι πολλών σημαντικών πολιτισμών και θρησκειών. Σοκαρίστηκα από την έντονη κοινωνική ανισότητα. Ακόμα και σε ένα δρόμο με υπερπολυτελή κτήρια βλέπεις ανθρώπους που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Εντυπωσιάστηκα στο Ταζ Μαχάλ. Είναι άλλωστε ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα παγκοσμίως και το απόλυτο δείγμα της ινδομογγολικής αρχιτεκτονικής. Οι άνθρωποι επίσης, παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζουν, είναι εξαιρετικά ευγενείς, απλοί και γλυκείς. Επέστρεψα με πολλές αντιφατικές εικόνες με πολύτιμες εμπειρίες και με την υπόσχεση στον εαυτό μου πως σύντομα θα επισκεφθώ ξανά αυτή τη χώρα. Άλλωστε είναι εφικτό σε λίγες μόλις ημέρες να δεις στην ολότητά της ένα τόσο αχανές κράτος».

Δείτε για ποιον πρόκειται αλλά και φωτογραφίες από το ταξίδι ζωής του στην όμορφη Ινδία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved