Χρουσαλά: Σε τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της σε παραλία στην Πάρο! (pics)
Travel

Χρουσαλά: Σε τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της σε παραλία στην Πάρο! (pics)

Η Μαριέττα Χρουσαλά το φετινό καλοκαίρι έχει αποφασίσει να χορτάσει όσο μπορεί τις ομορφιές της Ελλάδας μιας και λόγω της δουλειάς του συζύγου της πρέπει να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη χώρα μας και την Αμερική. 

Λόγω κορονοϊού, η οικογένεια Πατίτσα ήταν από τις τυχερές που το lockdown τη βρήκε στην Ελλάδα και από τότε δεν έχουν ταξιδέψει.

Αντ' αυτού, έχουν αποφασίσει να χορτάσουν ένα καθαρά ελληνικό καλοκαίρι, αφήνοντας για αργότερα, προφανώς, την οποιαδήποτε επαγγελματική υποχρέωση.

Στο μεταξύ, λοιπόν, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και τα τρία τους παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο, χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν στη Μύκονο όπου απόλαυσαν παιχνίδια με τα παιδιά τους σε παραλίες του νησιού αλλά και όμορφες στιγμές σε μερικά από τα πιο in στέκια της χώρας πριν αναχωρήσουν για τον επόμενο προορισμό των διακοπών τους, την Πάρο.

Εκεί εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την όμορφη παρουσιάστρια η οποία δείχνει να είναι στην καλύτερή της φάση.

Πιο αδύνατη και fit από ποτέ, χαρούμενη μαμά, τρυφερή σύζυγος. Οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τις διακοπές της στην Πάρο με τα παιδιά της είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved