Σ. Χαρμαντά: Ο Butler θα έχει μετανιώσει που δεν την ακολούθησε στη Μύκονο!
Travel

Σ. Χαρμαντά: Ο Butler θα έχει μετανιώσει που δεν την ακολούθησε στη Μύκονο!

H Σοφία Χαρμαντά μετά από υπέροχες μίνι διακοπές με τον Gerard Butler στην Κυανή Ακτή είπε να απολαύσει σόλο διακοπές στη Μύκονο

Και αν ο διάσημος ηθοποιός βλέπει τις φωτογραφίες που έχουμε στα χέρια μας της Σοφίας στην παραλία, τότε ήδη το έχει μετανιώσει πικρά που δεν την ακολούθησε στο νησί των Ανέμων.

Η Ελληνίδα καλλονή εθεάθη πιο όμορφη από ποτέ να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία του νησιού και με την εμφάνισή της δεν θα μπορούσε παρά να προσελκύσει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Με τέλειες αναλογίες, αψεγάδιαστο κορμί και πολύ χαλαρή, το μοντέλο έδειξε να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή εκεί. Ήταν όμως μόνη αφού ο διάσημος ηθοποιός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δεν την ακολούθησε στη Μύκονο.

Προφανώς κάποιος επαγγελματικός λόγος ή ανωτέρα βία θα τον κράτησε μακριά από αυτό καθώς ο Χολιγουντιανός σταρ έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τη χώρα μας.

Μάλιστα η τελευταία φορά που πάτησε το πόδι του επί ελληνικού εδάφους, ήταν την περασμένη Άνοιξη και μάλιστα εν μέσω κορονοϊού. Ήταν καλεσμένος για ιστορικές εκδηλώσεις από τον δήμο Σπάρτης και δεν το σκέφτηκε στιγμή. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι είναι ο πιο επιτυχημένος κινηματογραφικός Λεωνίδας όλων των εποχών.

Να επιστρέψουμε όμως στην καλλονή Σοφία η οποία ήταν χάρμα οφθαλμών στις διακοπές της στο νησί των Ανέμων. Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved