Μουζουράκης: Στην Ύδρα με τη σύντροφό του λίγο πριν την πρεμιέρα του The Voice
Travel

Μουζουράκης: Στην Ύδρα με τη σύντροφό του λίγο πριν την πρεμιέρα του The Voice

H αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη και λαμπερή πρεμιέρα του The Voice, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, στις 21,00 το βράδυ, έχει ξεκινήσει και οι συντελεστές και κυρίως οι coaches πρέπει να είναι στις καρέκλες τους!

Λίγο πριν όμως, ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά είπαν να κάνουν μία ρομαντική απόδραση κάπου πολύ κοντά και συγκεκριμένα στην όμορφη και γραφική Ύδρα που ενδείκνυται για ξεκούραση και ηρεμία.

Το ζευγάρι που επέστρεψε μαζί από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου πέρασε και την καραντίνα, θέλησε να επισκεφτεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πολλά όμορφα μέρη της χώρας μας για διακοπές.

Προσφάτως όμως και λίγο πριν την πρεμιέρα του The Voice, οι δύο ερωτευμένοι ταξίδεψαν μέχρι την όμορφη Ύδρα για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης και απομόνωσης από όλους και όλα.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε έναν ρομαντικό περίπατό τους στο λιμάνι της Ύδρας όπου και περιηγήθηκαν στο πλακόστρωτο βλέποντας και διάφορα βιτρίνες για αξεσουάρ και δώρα αναμνηστικά για τους φίλους τους.

Το ζευγάρι ήταν συνεχώς αγκαλιασμένο και έδειχνε να αδιαφορεί για οτιδήποτε συνέβαινε γύρω του, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο ηθοποιός και τραγουδιστής και η σύντροφός του διανύουν μία από τις ομορφότερες περιόδους της σχέσης τους.

Δείτε στην γκάλερι φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved