Ο Ελληνοκύπριος travelblogger στην "αγκαλιά" της Heidi Klum! (photos)
Travel

Ο Ελληνοκύπριος travelblogger στην "αγκαλιά" της Heidi Klum! (photos)

Τον λες και τυχερό τον Ελληνοκύπριο blogger που έρχεται σε επαφή και συνεργάζεται με τόσο όμορφες γυναίκες όπως η Heidi Klum! Και όχι μόνο... 

Ο Ανδρέας Τομάζου, ένας από τους πιο γνωστούς Ελληνοκύπριους travelbloggers με πάνω από 55k στο Instagram (andreas_tomazou_traveller), που έχει ήδη επισκεφτεί 32 χώρες και έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού και διεθνούς star system, όπως Χάιντι Κλουμ και Πάρις Χίλτον, οργανώνει τα νέα του ταξίδια - επιχειρηματικά σχέδια συλλέγοντας νέες εικόνες, ιδέες και εμπειρίες.

Μεγαλωμένος στην Κύπρο, ο Ανδρέας Τομάζου, ξεκίνησε τις σπουδές του στην Αγγλία, στην επιστήμη του αθλητισμού, ενώ παράλληλα εργαζόταν στην εστίαση για να εξασφαλίζει τα προς το ζην.

Μόλις στα 20 του χρόνια κατάφερε να πάρει υποτροφία στην Αμερική και εκεί, έχοντας επισκεφθεί σχεδόν τις μισές Ηνωμένες Πολιτείες, συνειδητοποίησε την αγάπη του για το άγνωστο και έτσι ξεκίνησε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Επέστρεψε στην Κύπρο και άνοιξε το πιο διάσημο πλέον burger store της Λευκωσίας, το Burger Guy, επιχείρηση η οποία μέσα σε μόλις λίγους μήνες έγινε talk of the town!

Δείτε τον στην gallery σε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved