Λεπτομέρειες από το ταξίδι του Bill Gates στην Κρήτη
Travel

Λεπτομέρειες από το ταξίδι του Bill Gates στην Κρήτη

Με πλοίο της γραμμής έμοιαζε από ψηλά η πολυτελής θαλαμηγός που είχε αγκυροβολήσει αρόδο στο λιμάνι της Χώρας των Σφακίων. Πλησιάζοντας, υπήρχε και μια κινητικότητα των Αρχών, ενώ στη μικρή και γραφική Χώρα όλοι μιλούσαν για τη διεθνή προσωπικότητα που έπλεε στα μαγικά νερά του Λιβυκού Πελάγους. Από στόμα σε στόμα γρήγορα διαδόθηκε ότι ήταν η θαλαμηγός του Bill Gates.

Ελικόπτερα, έξτρα πλεούμενα και ασύρματοι τάραξαν τη γαλήνη του τόπου, που συνήθως είναι το πέρασμα των οδοιπόρων από το φαράγγι της Σαμαριάς και των "φευγάτων" επισκεπτών της Γαύδου!
Οι "άνθρωποι" του πιο πλούσιου επιχειρηματία στον κόσμο έλεγξαν εξονυχιστικά την περιοχή η οποία προφανώς γοήτευσε τον κορεσμένο από τον πλούτο ισχυρό άνδρα. Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, φούρνων και ζαχαροπλαστείων κλήθηκαν να ανέβουν στην 126 μέτρων θαλαμηγό του Bill Gates και να παρουσιάσουν τις σπεσιαλιτέ τους. Σφακιανές πίτες από την Ιμπρο, γραβιέρα από το οροπέδιο Ασκύφου, θαλασσινά και χειροποίητα γλυκά από τη Χώρα, κατσικάκι και χόρτα από την Ανώπολη, όλα τα δοκίμασαν οι πλούσιοι καλεσμένοι του Bill Gatesμε έκδηλο ενθουσιασμό. Μερικοί είχαν το "προνόμιο" να βρεθούν πάνω στο χλιδάτο πλεούμενο και να δουν από κοντά τον μύθο του διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου. Όσοι μάλιστα τον γνώρισαν τον περιέγραψαν ως έναν μυστηριώδη, αγέλαστο, ανέκφραστο και σιωπηλό άνθρωπο!
Πηγή: radar

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved