Χωριστοί δρόμοι για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη!
Travel

Χωριστοί δρόμοι για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη!

Μπορεί σε κάθε δηµόσια εµφάνισή τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια να λάµπουν από έρωτα και ευτυχία, κάποιοι όμως συνεχίζουν να τροφοδοτούν εκποµπές και έντυπα µε την «είδηση» πως έπαψαν να είναι µαζί.

Ο έρωτάς τους, όμως, όχι µόνο δεν τελείωσε, αλλά παραµένει ζωντανός και ο µόνος λόγος που θα µείνουν χώρια ο ένας από τον άλλο, για περίπου έναν µήνα, έχει να κάνει µε τις συναυλίες που έχει κλείσει ο γνωστός τραγουδιστής και δηµιουργός στη Νέα Υόρκη και τον Καναδά και οι οποίες ξεκινούν από τα µέσα Μαρτίου, σύμφωνα με τη real.
Η όµορφη ηθοποιός θα ήθελε πολύ να τον ακολουθήσει, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, αλλά την κρατούν εδώ οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Παράλληλα, αυτόν τον καιρό προετοιµάζει το επόµενο τηλεοπτικό της βήµα. Μπορεί να µην «έκλεισε» να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι I love my country στο Mega, βρίσκεται όµως σε συζητήσεις ώστε να βρεθεί το project που θα την εκφράζει.

Όσο για τον Μ. Χατζηγιάννη; Μετά τις συναυλίες του στην Αµερική και τον Καναδά, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να οργανώσει τις καλοκαιρινές του εµφανίσεις αλλά και τη νέα δισκογραφική του δουλειά, που είναι εδώ και αρκετό καιρό στα σκαριά. Πριν απ' αυτό όµως έχουν εξασφαλίσει ελεύθερο χρόνο ώστε την περίοδο των πασχαλινών διακοπών να περάσουν λίγες ηµέρες στην αγαπηµένη τους Πάρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved