Μαστροκώστα-Δέλλας: Ερωτική απόδραση στη Θεσσαλονίκη
Travel

Μαστροκώστα-Δέλλας: Ερωτική απόδραση στη Θεσσαλονίκη

Ένα διήµερο αποκλειστικά στη γυναίκα της ζωής του, τη Γωγώ Μαστροκώστα, αφιέρωσε ο Τραϊανός ∆έλλας.

Το ερωτευµένο ζευγάρι, µετά το τέλος των υποχρεώσεων του τεχνικού της ΑΕΚ και έχοντας αφήσει τη µεγάλη του αδυναµία, την 7χρονη κόρη του Βικτώρια, σε καλά χέρια, έφυγε για την όµορφη Θεσσαλονίκη.
Σκοπός τους ήταν να περάσουν ένα ροµαντικό διήµερο, µοιράζοντας τον χρόνο τους όµως και µε αγαπηµένους φίλους, όπως η ∆έσποινα Βανδή, η οποία λόγω των εµφανίσεών της µε τον Νίκο Οικονοµόπουλο σε νυχτερινό κέντρο της πόλης τους περίµενε πώς και πώς. Είναι γνωστό άλλωστε πως η τραγουδίστρια και η όµορφη παρουσιάστρια και επιχειρηµατίας τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλές φίλες.
Το ζευγάρι διέµεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και κατά τη διάρκεια της παραµονής του φρόντισε να δει από κοντά µερικά από τα πιο όµορφα µέρη της Θεσσαλονίκης, αλλά και να διασκεδάσει σε αγαπηµένα του στέκια. Και µπορεί ο Τραϊανός και η Γωγώ να µην έδωσαν το «παρών» το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η ∆. Βανδή, όµως είχαν κλείσει µαζί της ραντεβού για την επόµενη ηµέρα το µεσηµέρι.
Παρέα και µε άλλους φίλους τους από τη συµπρωτεύουσα βρέθηκαν, σύμφωνα με τη real, στην περιοχή Κρήνη, που φηµίζεται για τις ψαροταβέρνες της, για να απολαύσουν φρέσκα ψάρια και νόστιµους θαλασσινούς µεζέδες. Εκεί η ∆έσποινα και η Γωγώ είχαν την ευκαιρία να τα πουν, µιας και λόγω των επαγγελµατικών υποχρεώσεων της πρώτης, ο ελεύθερος χρόνος της σε σχέση µε παλιότερα είναι ιδιαίτερα περιορισµένος. Το ζευγάρι αναχώρησε το βράδυ της προηγούµενης Κυριακής για την Αθήνα, στην οποία επέστρεψε οδικώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved