Τανιμανίδης-Μαυρίδης:  Ο σεισμός στο Νεπάλ και ο φίλος τους
Travel

Τανιμανίδης-Μαυρίδης: Ο σεισμός στο Νεπάλ και ο φίλος τους

Το ταξίδι του Σάκης Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη στο Νεπάλ, όπως είδαμε, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Πώς νιώσανε όταν πληροφορηθήκανε την είδηση για τον ισχυρό σεισμό; Πέρασε από το μυαλό τους ότι θα μπορούσανε να ήταν εκεί;

Σάκης Τανιμανίδης: «Το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να στείλω μήνυμα στο φίλο μας Ανούπ που μένει εκεί, για να δω αν είναι καλά, Κάθε τέτοια μεγάλη καταστροφή σε προβληματίζει και σε στενοχωρεί, πόσο μάλλον όταν συνειδητοποιείς ότι θα μπορούσες να είσαι κι εσύ εκεί!» τόνισε στο 7 Μέρες tv.
Γιώργος Μαυρίδης: «Με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 7.000, αυτό είναι το σκεφτήκαμε. Αυτό που έγινε πάλι ήταν τόσο τραγικό, που νομίζω πως δεν χρειάζεται να έχεις πάει εκεί για να νιώσεις φρικτά στο άκουσμα της είδησης, Σίγουρα όμως, όταν είδα στην τηλεόραση τους δρόμους που είχαμε περπατήσει μες στα συντρίμμια, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μίλησα προσωπικά με το φίλο μας στο Νεπάλ, τον Ανούπ, έμαθα ότι είναι καλά, αλλά συγχρόνως μου είπε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη χώρα. Μακάρι να το ξεπεράσουν γρήγορα και ο υπόλοιπος κόσμος να βοηθήσει σε αυτό.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved