Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: Είναι ήδη στη Νέα Υόρκη και περνούν υπέροχα (φωτό)
Travel

Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: Είναι ήδη στη Νέα Υόρκη και περνούν υπέροχα (φωτό)

Εδώ και µήνες είχε γίνει γνωστό ότι ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ετοίµαζαν βαλίτσες για την Αμερική. Και ήδη βρίσκονται εκεί και δείχνουν να περνούν αν κρίνει κανείς από την πρώτη φωτογραφία που δημοσιοποιείται.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι οι δυο τους αρνήθηκαν δελεαστικότατες προτάσεις που τους έγιναν για το θέατρο, τον κινηµατογράφο και την τηλεόραση, ολοκλήρωσαν τα τελευταία επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» -η προβολή τους θα ολοκληρωθεί µέσα στον Ιανουάριο- και άνοιξαν τα φτερά τους πέρα από τα σύνορα της χώρας µας.
Οι δύο ηθοποιοί παρακολουθούν, σύμφωνα με τη real, σεµινάρια υποκριτικής και κουβεντιάζουν για συνεργασίες που αφορούν τον κινηµατογράφο που λατρεύουν και οι δύο. Η σχέση τους είναι στην καλύτερή της φάση, παρά τις φήµες που τους ήθελαν χωρισµένους, και απολαµβάνουν τη νέα ζωή τους στη Νέα Υόρκη µε την παρέα καλών τους φίλων. Ανάµεσά τους, ο διάσημος χορογράφος Curtis Schroeger, ο οποίος δούλεψε µε την Ιωάννα στον «Βιολιστή στη στέγη», που ανέβηκε στο θέατρο «Badminton» µε τον Γρηγόρη Βαλτινό. Αµέσως µετά την άφιξή τους στη Νέα Υόρκη, συναντήθηκαν µαζί του και βγήκαν να συζητήσουν, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ενώ µαζί τους ήταν και ένας φίλος του χορογράφου...
Κανείς δεν γνωρίζει για πόσο καιρό σκοπεύουν να µείνουν στην Αµερική, το σίγουρο όµως είναι πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να «πλουτίσουν» µε γνώσεις και εµπειρίες, αλλά και να καταφέρουν να κάνουν κάποια βήµατα εκεί. Στην Ελλάδα κατάφεραν να ξεχωρίσουν -ειδικά ο Πάνος Βλάχος κέρδισε κοινό και κριτικούς ακόµα και όταν βρέθηκε στην Επίδαυρο- και ένιωσαν την ανάγκη να δοκιµάσουν τις δυνάµεις τους εκτός συνόρων. Άλλοι στη θέση τους, και ειδικά στις δύσκολες µέρες που περνάµε, θα έµεναν στα κεκτηµένα τους και στη σιγουριά που είχαν εδώ. Εκείνοι, όµως, πήραν από κοινού την απόφαση να µη βολευτούν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved