Πάσχα 2016: Κατάνυξη, έθιμα και κρυστάλλινα νερά σε μεσσηνιακό φόντο
Travel

Πάσχα 2016: Κατάνυξη, έθιμα και κρυστάλλινα νερά σε μεσσηνιακό φόντο

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το Πάσχα έχει ιδιαίτερο παραδοσιακό χρώμα και χαρακτηριστική αίσθηση, ενώ η αναβίωση των εθίμων είναι που δημιουργεί το κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Με φόντο το μεσσηνιακό τοπίο, το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino σας προσκαλούν να ζήσετε την κορυφαία γιορτή της Ορθοδοξίας σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής μέσα στην ολάνθιστη, ανοιξιάτικη φύση!

Εδώ οι προτάσεις καλύπτουν κάθε ανάγκη ή προτίμηση, όπως κι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε στην ελληνική ύπαιθρο, για την αναβίωση του Θείου Δράματος, συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Είτε πρόκειται για οικογενειακή εξόρμηση είτε για εκδρομή με φίλους, τα παραδοσιακά έθιμα αναβιώνουν δημιουργώντας ένα κατανυκτικό κλίμα, για ένα αυθεντικά ελληνικό Πάσχα. Οι χρυσοπράσινοι ελαιώνες για ατελείωτες βόλτες στο ηλιοβασίλεμα και τα γαλάζια, κρυστάλλινα νερά για αμέτρητες βουτιές, είναι πράγματι μία ακαταμάχητη πρόταση για τη γιορτή που δοξάζει την άνοιξη και τη ζωή! Οι επισκέψεις στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και η χαλάρωση δίπλα στις πισίνες, όπως και η αναζωογόνηση στο βραβευμένο Anazoe Spa συνθέτουν ένα σκηνικό πλήρους χαλάρωσης!

Στην Costa Navarino έχετε τη μοναδική ευκαιρία να τιμήστε την παράδοση, να στολίστε τον Επιτάφιο στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών, να πάρετε μέρος στην ετοιμασία της «Λαμπροκουλούρας» και να παρακολουθήστε την Αναστάσιμη Λειτουργία.

Και, φυσικά, για όλους όσοι προτιμούν δράση, εδώ είναι ο επίγειος παράδεισος και αυτό θα το βιώσετε διπλά, αφού θα έχετε την ευκαιρία να επιδοθείτε σε πλήθος δραστηριοτήτων. Τόσων που θα... δυσκολευτείτε στην επιλογή! Πεζοπορίες και βόλτες με ποδήλατα δίπλα στη θάλασσα, καταδύσεις και σέρφινγκ και άλλες αξέχαστες εμπειρίες στα καταγάλανα μεσσηνιακά νερά!

Η διασκέδαση δεν θα λείψει, αφού θα διασκεδάσετε με παραδοσιακούς χορούς, ενώ παιχνίδια για όλους θα σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Ονομαστές τοπικές γεύσεις και ελληνική μουσική σας περιμένουν, ενώ το all day bar «1827» είναι στη διάθεσή σας όλη την ημέρα για καφέ, ελαφριά σνακ και signature cocktails ενώ το Anax Lounge προσφέρει το απόλυτο spot για το ηλιοβασίλεμα: Ζητήστε ένα Olive Oil Martini ή ένα Fig Martini και παρακολουθήστε τον ήλιο να βουτά θεαματικά στα νερά του Ιονίου! Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε;

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email:
reservations.romanos@costanavarino.com ή reservations.westin@costanavarino.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved