Η εγκυμονούσα ταξιδιώτισσα που τρέλανε όλο το αεροδρόμιο
Travel

Η εγκυμονούσα ταξιδιώτισσα που τρέλανε όλο το αεροδρόμιο

Διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά αυτό δεν δείχνει να έχει επηρρεάσει την καθημερινότητά της. 

Αν και απ' όσο γνωρίζουμε μετά τον 6ο μήνα δεν επιτρέπεται να ταξιδεύει μια έγκυος αεροπορικά η Bar Refaeli, μάλλον έκανε το τελευταίο της ταξίδι πριν από τη γέννηση της κόρης της προς την πατρίδα της το Ισραήλ με μια ενδιάμεση στάση στην Ελλάδα.

Το πασίγνωστο μοντέλο, πραγματικά λατρεύει τη χώρα μας και τη επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Αυτό έκανε και τώρα. Μαζί με τον σύζυγό της Adi Ezra βρέθηκαν για λίγες μόλις ημέρες στην Ελλάδα, καθ' οδόν για το Τελ Αβίβ και πέρασαν ειδιλλιακά στην πανέμορφη Σαντορίνη. Επιστρέφοντας και πριν αναχωρήσουν από το Ελευθέριος Βενιζέλος για την πατρίδα τους πέρασαν λίγες ώρες στην Γλυφάδα και από εκεί έφυγαν με ταξί για το αεροδρόμιο, όπου είχαν αφήσει τα πράγματά τους λόγω transit.

Η κούκλα παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της Bar Refaeli, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα τόσο στην σύντομη βόλτα του ζευγαριού στα Νότια Προάστια, όσο και στο πέρασμά τους από το αεροδρόμιο. Το επόμενο ταξίδι τους προς την Ελλάδα θα είναι πλέον τρεις, αφού σε δύο μήνες το εντυπωσιακό μοντέλο αναμένεται να φέρει σοτν κόσμο το πρώτο τους παιδί που όπως έχει κάνει η ίδια γνωστό είναι κορίτσι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved