Demy: Το ταξίδι στις Κάννες και τα μιούζικαλ
Travel

Demy: Το ταξίδι στις Κάννες και τα μιούζικαλ

H Demy μιλά για την εμπειρία της μέσα στον χώρο του μιούζικαλ. Θα υπάρξει συνέχεια στην πορεία της στον συγκεκριμένο χώρο;

«Ήδη έχω περάσει μοναδικές στιγμές στον χώρο του θεάτρου στο κομμάτι του μιούζικαλ, σε ρόλους για τους οποίους αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη. Νιώθω πολλές φορές ότι μπαίνοντας στον χώρο του μιούζικαλ επέλεξα τον δύσκολο δρόμο. Είναι πολύ απαιτ-τικό, με πολύμηνες πρόβες, πολλές παραστάσεις την εβδομάδα, αλλά και με μια ασύγκριτη μαγεία. Εχω μάθει να εκτιμώ το δύσκολο, από το οποίο πηγάζει μεγαλύτερη ικανοποίηση και εξέλιξη. Έπειτα από μια μικρή εσωτερική μάχη, αποφάσισα να δεχθώ μια υπέροχη πρόταση για μιούζικαλ για την επόμενη χρονιά, που με χαρά θα ανακοινώσω σύντομα» τόνισε στην Αγορά.

-Τι γεύση σου άφησε η πρόσφατη επίσκεψη σου στο Φεστιβάλ των Καννών;

«Ταξίδεψα για πρώτη φορά στις Κάννες και είχα τη χαρά να παρευρεθώ σε κάποιες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, αλλά και να περπατήσω πολύ ως γνήσια τουρίστρια στην περιοχή, που είναι πραγματικά πανέμορφη, να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους και καλλιτέχνες και να ξεκουραστώ. Τα ταξίδια είναι η ψυχοθεραπεία μου: Ειδικά μετά την πίεση και την κούραση του φετινού χειμώνα, ήταν ιδανική η χρονική ,στιγμή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved