Στέφανο Καπίνο-Μιρκέτα Βιδάλη: Ερωτικές διακοπές στην Κρήτη!
Travel

Στέφανο Καπίνο-Μιρκέτα Βιδάλη: Ερωτικές διακοπές στην Κρήτη!

Απόδραση στην Κρήτη για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Στέφανο Καπίνο και τη σύντροφό του Μιρκέτα Βιδάλη στο ξεκίνημα των καλοκαιρινών διακοπών τους. Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους των προπονήσεων της εθνικής ομάδας και ενόψει των φιλικών αγώνων της στην Αυστραλία, ο πορτιέρο των «ερυθρολεύκων» και η αγαπημένη του επέλεξαν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Μοιράστηκαν, μάλιστα, αρκετές από αυτές τις στιγμές με τους φίλους τους στα social media. Ορμητήριό τους ήταν τα Χανιά. Αμέσως μόλις έφτασαν στο νησί έσπευσαν στην παραλία του Μπάλου και στη Γραμβούσα, μια από τις ομορφότερες περιοχές στο βορειοδυτικό άκρο της Κρήτης.
Η Μιρκέτα δεν ξεχνάει την αγαπημένη της συνήθεια είτε βρίσκεται σε διακοπές, είτε όχι. Έτσι, ανέλαβε ρόλο μοντέλου και σε κάποιες περιπτώσεις μετέτρεψε σε φωτογράφο τον σύντροφό της. Με καταγωγή από την Τήνο και σπουδές στο σχέδιο μόδας, έχει δημιουργήσει ήδη τη δική της σειρά ρούχων και διαθέτει τη δική της εταιρεία με την επωνυμία «No Thinkin». Με ρούχα και μαγιό που φέρουν την υπογραφή της, λοιπόν, φωτογραφήθηκε στην Κρήτη και βέβαια στην αγκαλιά του Στέφανου, με άκρως ρομαντική διάθεση.
Το ολιγοήμερο διάλειμμα ολοκληρώθηκε με την επιστροφή του ζευγαριού στην Αθήνα. Ακολούθησε, όμως, σύμφωνα με τη real, μία ακόμη σύντομη εξόρμηση, με προορισμό αυτή τη φορά τα νερά του Ιονίου. Οι δυο τους βρέθηκαν στη Ζάκυνθο. Εκεί, μάλιστα, υπήρξε και... τρίτος ανάμεσά τους. Ο λόγος για το σκυλάκι της Μιρκέτας, τη Ζουζού, το οποίο ήταν μαζί της ακόμα και την περίοδο που ο Στέφανο Καπίνο αγωνιζόταν στη γερμανική Μάιντς και συγκατοικούσαν στην πόλη Βισμπάντεν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved