Ζοζεφίν Βέντελ-Βασίλης Μιχαήλ: Το ταξίδι στο Λος Άντζελες και ο έρωτας στο… φουλ! (φωτό)
Travel

Ζοζεφίν Βέντελ-Βασίλης Μιχαήλ: Το ταξίδι στο Λος Άντζελες και ο έρωτας στο… φουλ! (φωτό)

Στο κοσμοπολίτικο Λος Άντζελες βρέθηκαν για δουλειά και αναψυχή η Ζοζεφίν Βέντελ και ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας Βασίλης Μιχαήλ.

Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο κοινό μακρινό τους ταξίδι, το οποίο ήρθε σε μία πολύ δημιουργική και ευτυχισμένη περίοδο και για τους δύο. «Ήρθαμε μαζί ταξίδι στην Αμερική, στο Λος Άντζελες, περνάμε πολύ ωραία, θα συνδυάσουμε και δουλειά, ενώ πάω να δω και κάτι στούντιο εδώ για τραγούδια», δηλώνει ενθουσιασμένη στη Real η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία συνεργάζεται και επαγγελματικά με τον Κύπριο επιχειρηματία σύντροφό της. Ο Βασίλης Μιχαήλ αγαπά τη μουσική, παίζει ντραμς και έχει ιδρύσει με τον καλό του φίλο Γιώργο Περούλια το γκρουπ The Gatsbies. Όταν πρωτογνωρίστηκε με τη Ζοζεφίν, στο πρόσωπό της δεν βρήκε μόνο την ιδανική σύντροφο, αλλά και τη μούσα του σε ό,τι αφορά τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Κάπως έτσι συνεργάστηκαν, λοιπόν, με τη γλυκιά ξανθιά τραγουδίστρια να ερμηνεύει κάποια από τα νέα τραγούδια του συγκροτήματος. Και τώρα, μιας και οι δυο τους έχουν αρχίσει να κάνουν κοινά σχέδια και σε επαγγελματικό επίπεδο, ταξίδεψαν μέχρι το Λος Άντζελες ώστε να αναζητήσουν ευκαιρίες για την υλοποίησή τους.
Το ζευγάρι είναι μαζί από τα μέσα του καλοκαιριού και έχει δεθεί πολύ. Μόνο που ακόμα θεωρούν πως είναι πολύ νωρίς για να συζητούν το οποιοδήποτε επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση τους. «Είμαστε πολύ καλά. Γάμο, όμως, δεν σκεφτόμαστε ακόμη. Ούτε καν συγκατοικούμε», λέει η Ζοζεφίν, η οποία έχει αποφασίσει με τον σύντροφό της να αφήσουν τη σχέση τους να δοκιμαστεί στον χρόνο, χωρίς δεσμεύσεις και μεγάλες αποφάσεις. Τους αρκεί που περνούν καλά και μοιράζονται δυνατά συναισθήματα, αλλά και την κοινή τους αγάπη για τη μουσική. Άλλωστε, η Ζοζεφίν θέλει να αφοσιωθεί το επόμενο διάστημα στην καριέρα της και να κάνει σωστά και σταθερά βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο που τη μάγευε από μικρό κορίτσι. Αυτή την περίοδο, η όμορφη τραγουδίστρια βρίσκεται σε συνεχείς πρόβες για τις εμφανίσεις της στο «Box», που ξεκινούνμεθαύριο, στις 18 Νοεμβρίου, μαζί με το συγκρότημα Melisses.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved