Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ταξίδι στη Σαρδηνία με την κόρη της για να δει τον σύζυγό της!
Travel

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ταξίδι στη Σαρδηνία με την κόρη της για να δει τον σύζυγό της!

Eντυπωσιασμένη από τις ομορφιές της Σαρδηνίας είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία με την πρώτη ευκαιρία ταξιδεύει μαζί με την κόρη της Αφροδίτη μέχρι εκεί για να ξανασμίξει με τον σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη, ποδοσφαιριστή της ιταλικής ομάδας Κάλιαρι, που εδρεύει στην πρωτεύουσα του νησιού.

Η όμορφη Ζέτα, η οποία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της (ασχολείται με την εισαγωγή επώνυμων ρούχων και αξεσουάρ) πρέπει να βρίσκεται στην Ελλάδα, εκμεταλλεύτηκε λίγες ημέρες που είχε στη διάθεσή της και βρέθηκε κοντά του στη Σαρδηνία. Εκεί ζει τους τελευταίους μήνες, μετά τη μεταγραφή του από την ομάδα του
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο πρόσφατο αυτό ταξίδι της στη Σαρδηνία έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής, όπως αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους. «Ωραίο πράγμα το “μακάρι” να γίνεται “επιτέλους”! Από μικρή ήθελα να μπω μέσα σε έναν φάρο... Έναν τεράστιο φάρο... Ένα σπίτι-φάρο! Έβλεπα από το μπαλκόνι μου στη γειτονιά μου στο Πέραμα έναν που άναβε κάθε σούρουπο και γύρναγε γύρω-γύρω με αυτόν τον ρυθμό σαν σινιάλο και χάζευα με τις ώρες! Και τώρα επιτέλους βρέθηκα μέσα σε έναν με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, σε ένα μαγευτικό τοπίο του όμορφου μεσογειακού και ταυτόχρονα εξωτικού νησιού, τη Σαρδηνία. Χάζεψα ξανά με το ρυθμικό του σινιάλο και για άλλη μια φορά καταλήγω πως τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη ζωή τόσο μεγάλη! Ευχαριστώ, άντρα μου, για αυτό το μικρό “trip” χαλάρωσης... Καθετί μαζί σας είναι μοναδική εμπειρία, ανεπανάληπτη και δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο το νόημα του “Εμείς” στη ζωή μου! Σας αγαπώωωωωω», έγραψε η Ζέτα, ανεβάζοντας συγχρόνως και φωτογραφίες της μέσα από τον φάρο.
Έχοντας πάντα μαζί τους την κόρη τους, απόλαυσαν ηλιοβασιλέματα σε υπέροχα τοπία με φόντο το βαθύ γαλάζιο της Μεσογείου, δείπνησαν σε εκλεπτυσμένα εστιατόρια ιταλικής και ιαπωνικής κουζίνας και περπάτησαν στους πιο εμπορικούς δρόμους του Κάλιαρι, αλλά και σε λιγότερο πολυσύχναστες γειτονιές για να γνωρίσουν την πόλη. Επίσης, η Ζέτα και η Αφροδίτη, σύμφωνα με τη real, καμάρωσαν και τον ευτυχή μπαμπά στον αγώνα που έδινε στο γήπεδο της ομάδας του.
Το ζευγάρι ανανέωσε το ραντεβού του για την εβδομάδα που διανύουμε, αυτή τη φορά στην Ελλάδα, λόγω των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ελλάδος. Έχουν μάθει, πάντως, από τότε που ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε ιταλικές ομάδες και ζει μόνιμα στη γειτονική χώρα, να κάνουν υπομονή και να εκμηδενίζουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας τις χιλιομετρικές αποστάσεις, διατηρώντας καθημερινή επαφή μεταξύ τους μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούν ξανά από κοντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved