Οι Vegas στην Αμερική, η συνάντηση με τον DiCaprio και τον Morgan Freeman και το κρεββάτι της JLo
Travel

Οι Vegas στην Αμερική, η συνάντηση με τον DiCaprio και τον Morgan Freeman και το κρεββάτι της JLo

Για δεύτερη φορά βρέθηκαν πριν λίγο καιρό στην Αμερική για εμφανίσεις οι Vegas με τη νέα τους σύνθεση, δηλαδή με τη νέα τραγουδίστρια του γκρουπ, Κατερίνα Κουκουράκη. 

Και σίγουρα είναι ένα ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο. Κι αυτό γιατί εκτός του ότι πέρασαν τέλεια, είχαν και πολλές celebrity συναντήσεις. Περνώντας τον περισσότερο χρόνο τους στη Νέα Υόρκη - αφού στο Τορόντο βρέθηκαν μόλις για λίγες μέρες- και η εμφάνιση που είχαν προγραμματισμένη στη Βοστόνη τελικά δεν έγινε, τα τρία μέλη του συγκροτήματος στην κυριολεξία απόλαυσαν και ως τουρίστες την αμερικανική μεγαλούπολη.

Γυρνούσαν παντού με το μετρό, μέσα στο οποίο πέτυχαν και τον Morgan Freeman και τρελάθηκαν αφού δεν πίστευαν οτι ένας σταρ αυτού του βεληνεκούς κυκλοφορεί με τις αστικές συγκοινωνίες, ενώ βολτάροντας στο Soho έπεσαν στην κυριολεξία πάνω στον Leonardo Di Caprio που είχε βγει να ψωνίσει τα λαχανικά του!

Κατά τα άλλα, όλοι έμειναν άφωνοι με τα δολάρια που είδαν να πετάνε οι ομογενείς στην πίστα την ώρα του λαϊκού προγράμματος, η Κατερίνα μάλιστα είχε και μια κατάκτηση που στην κυριολεξία την έλουζε με δολάρια την ώρα που τραγουδούσε. Ενώ φρόντισαν να κάνουν και μια έκπληξη στην πιτσιρίκα τους -που μάζευαν από τα μαγαζιά για να μην "καταστραφεί" διοργανώνοντας ένα μίνι πάρτι έκπληξη στο τοπ κλαμπ Lavo, όπου διαπίστωσαν πως παίζει κι ελληνικά αφού οι djs εναλλάσονται και παίζουν μουσική από όλο τον κόσμο. Άκουσαν εκεί και Βέρτη και Ρέμο και Παντελίδη και ο κόσμος ανέβαινε πάνω στα τραπέζια για χορό!

Βρέθηκαν και πρώτη φορά και στους καταρράκτες του Νιαγάρα αλλά το κρύο ήταν τόσο τσουχτερό που κανείς δεν τόλμησε να μπει και στο καραβάκι που σε περνάει κάτω από τα παγωμένα νερά.

Τέλος επισκέφθηκαν και τα στούντιο Kauffman που γυρίζεται και η νέα σειρά της JLo και ο Zeraw μπήκε στο τηλεοπτικό δωμάτιό της και ξάπλωσε στο κρεββάτι της ζητώντας να τον αφήσουν εκεί μέχρι νε έρθει εκείνη. Δυστυχώς για τον ίδιο εκείνην την ημέρα δεν είχαν γύρισμα κι έτσι έμεινε μόνο με τη χαρά του ότι ξάπλωσε στο ίδιο κρεββάτι με την Jennifer. Next time...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved