Η Ελένη Μενεγάκη έκανε Πρωτοχρονιά με τον Ματέο και τις δύο κόρες της στις Σεϋχέλλες; Όλη η αλήθεια
Travel

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε Πρωτοχρονιά με τον Ματέο και τις δύο κόρες της στις Σεϋχέλλες; Όλη η αλήθεια

Η Ελένη Μενεγάκη θα απουσιάζει μία ολόκληρη εβδομάδα από την TV! H παρουσιάστρια βρίσκεται σε διακοπές με τις δυο μεγάλες κόρες της και τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο. Ο Άγγελος κάνει διακοπές με τον μπαμπά του Γιάννη Λάτσιο και η μικρή είναι στο σπίτι με τους γονείς της παρουσιάστριας.

Εξωτικό προορισμό φαίνεται πως διάλεξε και για φέτος η παρουσιάστρια του Alpha μιας και αγαπά τον ήλιο και τη θάλασσα. Σύμφωνα με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω και το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου δεν είναι σίγουρο εάν όντως βρίσκεται στις Σεϋχέλλες ή επέλεξε κάποιον άλλον εξωτικό προορισμό.

Η Ελένη Μενεγάκη πάντως βρέθηκε στο αεροδρόμιο και αναχώρησε με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και τις δυο κόρες της όπου αύριο στα περιοδικά θα δούμε και τις πρώτες φωτογραφίες από την αναχώρησή της για το εν λόγω ταξίδι!

Η παρουσιάστρια έφυγε πριν την αλλαγή του χρόνου με πτήση της Emirates με προορισμό το Ντουμπάι, όπου θα γινόταν και η μετεπιβίβαση για τον τελικό προορισμό της και αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved