Αντωνία Καλλιμούκου-Νίκος Παραδείσης: Το ερωτικό ταξίδι στη Φινλανδία σε φωτογραφίες!
Travel

Αντωνία Καλλιμούκου-Νίκος Παραδείσης: Το ερωτικό ταξίδι στη Φινλανδία σε φωτογραφίες!

Σε ένα υπέροχο χιονισµένο τοπίο, εκεί που το λευκό ενώνεται µε το γαλάζιο του ουρανού και η µατιά χάνεται στον ορίζοντα, έζησε τις πιο όµορφες στιγµές της ζωής της η Αντωνία Καλλιμούκου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια του «Junior Music Stars» πέρασε την περίοδο των γιορτών στη Φινλανδία και χάρηκε σαν µικρό παιδί τις βόλτες µε έλκηθρο µέσα στο χιονισµένο δάσος! Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον φύλακα άγγελό της τους τελευταίους επτά µήνες, τον αγαπηµένο της Νίκο Παραδείση, ο οποίος ασχολείται µε τον τοµέα των ναυτιλιακών, απόλαυσε κάθε στιγµή του µακρινού ταξιδιού της στις παγωµένες φινλανδικές λίµνες και το κατάλευκο τοπίο που περιβάλλει µε µυστήριο την πρωτεύουσα της Λαπωνίας. Εκείνος, όση ώρα η αγαπηµένη του απολάµβανε παιχνίδια στο χιόνι, την απαθανάτιζε στις µοναδικές αυτές στιγµές µε τη φωτογραφική του µηχανή, µιας και είναι λάτρης της φωτογραφίας.
Η Αντωνία, σύμφωνα με τη real, είχε όνειρο από µικρή να επισκεφθεί το σπίτι του... πραγµατικού Αϊ Βασίλη, στο Ροβανιέµι, και έδειχνε απίστευτα ενθουσιασµένη. «Επιτέλους, έφτασα έξω από το σπίτι του!!! Άγιε Βασίλη, είσαι εδώ;», έγραψε τρισευτυχισµένη στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια στον... αέρα από χαρά και µε φόντο το σπίτι του αγαπηµένου γενειοφόρου Αγιου Βασίλη. Ένα όνειρο ζωής είχε µόλις εκπληρωθεί και είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει από ευτυχία. Οι υπόλοιπες ηµέρες κύλησαν το ίδιο ευχάριστα, µε πολύ κρύο βέβαια, στο οποίο δεν είναι συνηθισµένη ούτε η Αντωνία Καλλιµούκου, αλλά ούτε και ο αγαπηµένος της Νίκος Παραδείσης. ∆εν παραπονέθηκαν όµως ούτε στιγµή, αφού τα υπέροχα τοπία και οι εµπειρίες που έζησαν µόνο µαγικές θα µπορούσαν να χαρακτηριστούν. Εκείνο που θεωρείται σίγουρο είναι πως το ζευγάρι περνάει υπέροχα µαζί και µοιράζεται πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Λατρεύουν και οι δύο τις αποδράσεις και θέλουν να επισκεφθούν και άλλα όµορφα µέρη. ∆είχνουν να απολαµβάνουν κάθε στιγµή του έρωτά τους, κάνοντας εξόδους σε αγαπηµένα τους στέκια, άλλοτε µόνοι και άλλοτε παρέα µε φίλους. Παρότι δεν έχουν ακόµα αποφασίσει να συγκατοικήσουν, φίλοι τους υποστηρίζουν πως δεν θα αργήσει να έρθει η ηµέρα που θα γίνει και αυτό, ως φυσική συνέπεια ενός µεγάλου έρωτα που ηµέρα µε την ηµέρα γίνεται όλο και πιο δυνατός.






Να πιστεύεις. Από παιδί το έκανα... Πίστευα στην Αγάπη, στο θαύμα των στιγμών και των δευτερολέπτων, στην Μοίρα μου που δεν θα διαπραγματευόμουν να της αλλάξω γνώμη. Πίστευα στην καλοσύνη των ζώων και στην μαγεία της φύσης, στις θάλασσες και στα μακρινά ταξίδια. Έλεγα πως στον κόσμο αυτόν υπάρχει Δικαιοσύνη και δεν πρέπει να γκρινιάζουμε γιατί όπως ζούμε έτσι θα καταλήξουμε. Μάζευα τα "Σ'αγαπώ" της μαμάς κι έλεγα πως θα τα κάνω μαργαριτάρια να τα φοράω πάντα! Πίστευα, ναι. Άνοιγα το παράθυρο να φύγει η σαπίλα όσων με πλήγωναν κι άφηνα τον ήλιο να φωτίσει το δωμάτιο όλο! Έμαθα να αναλαμβάνω ευθύνες αφού τις αναγνώριζα πρώτα και να χτυπάω τα Λάθη στον τοίχο μήπως κι αλλάξουν μυαλά...Είχα μια ζεστή αγκαλιά κι ήταν του Θεού. Από παιδί σού λέω πόνταρα στα "δεν πειράζει κορίτσι μου, πάμε παρακάτω"... κι έσφιγγε η αγκαλιά να γίνει ακόμα πιο ζεστή... ΚΑλή χρονιά γιασεμάκια μου... #2017

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved