Πιερίδη-Κατριβέσης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του μέλιτός τους
Travel

Πιερίδη-Κατριβέσης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του μέλιτός τους

Δεν λένε ότι ο έρωτας περνάει πρώτα από το στοµάχι; Στην περίπτωση της Μαριάντας Πιερίδη και του συζύγου της ∆ηµήτρη Κατριβέση ισχύει 100%, αφού ακόµα και για το ταξίδι του μέλιτος επέλεξαν τον γαστρονοµικό παράδεισο της Ευρώπης, το Σαν Σεµπαστιάν της Ισπανίας, όπου βρίσκονται συγκεντρωµένα τα καλύτερα εστιατόρια του κόσµου.

Καθόλου τυχαία, βέβαια, δεν ήταν η επιλογή του ζευγαριού να βρεθεί εκεί για το ωραιότερο ταξίδι της ζωής του. Άλλωστε, ο γνωστός και βραβευµένος Έλληνας σεφ έκανε τα πρώτα επαγγελµατικά του βήµατα στην Ισπανία και ήταν τόσο για τον ίδιο όσο και για την τραγουδίστρια δεδοµένο πως µε την πρώτη ευκαιρία θα έκαναν αυτό το ταξίδι. Το ζευγάρι έφυγε για το ταξίδι του µέλιτος αµέσως µετά τον θρησκευτικό του γάµο στις 22 Ιανουαρίου στον Άγιο ∆ηµήτριο Λουµπαρδιάρη στον Λόφο Φιλοπάππου.
∆ιέµειναν σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της πόλης του ισπανικού Βορρά που χαρακτηρίζεται ως η βασίλισσα της Χώρας των Βάσκων και αποτελεί αγαπηµένο καλοκαιρινό θέρετρο των Ευρωπαίων. Τον χειµώνα προτιµούν το Σαν Σεµπαστιάν ερωτευµένα ζευγάρια που θέλουν να αποµονωθούν και να απολαύσουν την υπέροχη θέα στη θάλασσα, αλλά και µοναδικές γαστρονοµικές προτάσεις από τα κορυφαία εστιατόρια της περιοχής, τα περισσότερα από τα οποία έχουν σηµαντικές διακρίσεις, ακόµα και µε αστέρια Michelin! Ανάµεσά τους, βέβαια, και η Μαριάντα µε τον ∆ηµήτρη, που από την πρώτη κιόλας ηµέρα της άφιξής τους ξεκίνησαν τη γευστική τους... περιπλάνηση! «Ας αρχίσει το... παιχνίδι! Φαγητό όπως πουθενά αλλού στον κόσµο», έγραψε ενθουσιασµένη κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η όµορφη τραγουδίστρια από το πρώτο εστιατόριο που επισκέφτηκε µε τον σύζυγό της.
Οι επόµενες ηµέρες κύλησαν το ίδιο... γευστικά, µε την τρισευτυχισµένη Μαριάντα να δοκιµάζει νέες γεύσεις, ακόµα και πιάτα µε αγκούλας, χέλι µαγειρεµένο µε ιδιαίτερο τρόπο, που οι ντόπιοι θεωρούν έναν από τους καλύτερους µεζέδες, σύμφωνα με τη real. Φυσικά την τιµητική τους είχαν τα ισπανικά τάπας και πολλοί θαλασσινοί µεζέδες που ενθουσίασαν τόσο τον γνωστό Ελληνα σεφ όσο και την όµορφη τραγουδίστρια. Μία ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας για το ζευγάρι ήταν και αυτή που πέρασαν «στο τρίτο καλύτερο εστιατόριο του κόσµου βάσει του οδηγού της Michelin», όπως µας ενηµέρωσε η τραγουδίστρια, ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφία από το γεµάτο λιχουδιές τραπέζι που περίµενε την ίδια και τον σύζυγό της.
Μετά το Σαν Σεµπαστιάν το ζευγάρι επισκέφτηκε τη Μαδρίτη και προγραµµάτισε την επιστροφή του στην Ελλάδα το Σάββατο που μας πέρασε, καθώς οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις του ∆ηµήτρη, στο εστιατόριο διεθνούς κουζίνας που διαθέτει στην Πλάκα και το οποίο φιλοξένησε το γαµήλιο κοκτέιλ πάρτι τους, δεν του επέτρεπαν να παρατείνει το ταξίδι του µέλιτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved