Ερωτικό ταξίδι στις Μαλδίβες για τους...
Travel

Ερωτικό ταξίδι στις Μαλδίβες για τους...

Το καλοκαίρι ξεκίνησε µε τους καλύτερους οιωνούς για τον Στέφανο Αθανασιάδη και την αγαπηµένη του Δώρα Γκουγκούση, αφού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ µετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου επέλεξε να αποδράσει µαζί µε τη σύντροφό του στις εξωτικές Μαλδίβες.

«Επειτα από έναν δύσκολο επαγγελµατικά χειµώνα, ο Στέφανος και η ∆ώρα αποφάσισαν να ταξιδέψουν µέχρι τις Μαλδίβες για να ξεφύγουν από τα συνηθισµένα», λέει στην Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. «Πέρασαν µαγευτικές στιγµές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, επέστρεψαν, ωστόσο, στην Ελλάδα, καθώς ο Στέφανος ξεκίνησε ήδη προπονήσεις µε την οµάδα του ενόψει της επόµενης σεζόν, που αναµένεται πολύ απαιτητική για τον ΠΑΟΚ».
Μάλιστα, ο Κλάους, όπως αποκαλούν τον διεθνή άσο, και η ξανθιά καλλονή, κατά τη διάρκεια της παραµονής τους στον εξωτικό προορισµό, δεν σταµάτησαν να µοιράζονται στιγµές µε τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media. «Μία ακόµη ηµέρα στον παράδεισο», έγραψε η ∆ώρα ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram, ποζάροντας µε το σέξι µαγιό της µπροστά από το ειδυλλιακό θέρετρο όπου διέµεινε µαζί µε τον σύντροφό της. Οι δυο τους, µεταξύ άλλων, έκαναν καταδύσεις θέλοντας να εξερευνήσουν τον µυστηριώδη Ινδικό Ωκεανό, µια εµπειρία που απόλαυσαν σαν µικρά παιδιά, όπως δείχνουν τα όµορφα στιγµιότυπα που ανέβασαν στο διαδίκτυο. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η ιντερνετική εξωστρέφεια ήταν κάτι που απέφευγαν συστηµατικά στην αρχή της σχέσης τους, καθώς και οι δύο προτιµούσαν να κρατούν χαµηλό προφίλ.

Ο ποδοσφαιριστής και η καλλονή, η οποία ανήκει σε γνωστή επιχειρηµατική οικογένεια, προσπαθούν να κερδίσουν τον χαµένο χρόνο, αφού η χιλιοµετρική απόσταση είναι µία δύσκολη -αλλά όχι απροσπέλαστη- συνθήκη. Η ∆ώρα ζει µόνιµα στην Αθήνα, ενώ ο Στέφανος, εξαιτίας των επαγγελµατικών του υποχρεώσεων, έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από τέσσερα χρόνια που είναι µαζί, όµως, αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο έρωτας δεν παρεµποδίζεται και είναι σε θέση να γεφυρώσει τα πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved