Αλέκα Καμηλά: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον Πέτζα και τα παιδιά τους
Travel

Αλέκα Καμηλά: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον Πέτζα και τα παιδιά τους

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, την οικογένειά της και την Ελλάδα χρειάζεται η πανέµορφη Αλέκα Καμηλά προκειµένου να έχει ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Έτσι φέτος, όπως κάθε χρόνο, η οικογένεια Στογιάκοβιτς ξεκίνησε τις διακοπές της µε κύρια βάση το σπίτι της στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Εκεί είναι ο παράδεισός τους. Το υπερπολυτελές εξοχικό βρίσκεται πολύ κοντά σε µια από τις ωραιότερες παραλίες του πρώτου «ποδιού». «Μπορεί να µετακόµισαν πάλι στο εξωτερικό, όµως η Ελλάδα παραµένει ο απόλυτος καλοκαιρινός τους προορισµός. Και φέτος θα περάσουν εδώ το µεγαλύτερο µέρος των διακοπών τους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν και µια στάση στις Σποράδες και πιο συγκεκριµένα στη Σκιάθο», εξηγεί στη Realnews άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Αλέκα Καµηλά και του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς. Το ζευγάρι, επίσης, ενδέχεται να ταξιδέψει µέχρι τη Σερβία, τη γενέτειρα του µπασκετµπολίστα, για να συναντήσει φίλους και συγγενείς. Βουτιές και παιχνίδια στην καταπληκτική παραλία που βρίσκεται ακριβώς µπροστά από το εξοχικό ή στην πισίνα του σπιτιού είναι το καθηµερινό πρόγραµµα της οικογένειας. Η Αλέκα λατρεύει το µέρος, όπου έχει ζήσει τα πιο ανέµελα καλοκαίρια της. Και τώρα, τα τρία παιδιά της, ο 12χρονος Αντρέι, η 10χρονη Μίλα και ο 6χρονος Μάξιµος, ζουν τις δικές τους µαγικές στιγµές εκεί. Η όµορφη παρουσιάστρια γυµνάζεται ανελλιπώς, ενώ πολύ σπάνια υποκύπτει σε διατροφικές ατασθαλίες, καταφέρνοντας έτσι να διατηρεί την άψογη φόρµα της. Οι τέλειες αναλογίες της συγκεντρώνουν, όπως είναι αναµενόµενο, τα βλέµµατα και τον θαυµασµό των λουόµενων.

Η Αλέκα Καµηλά µετακόµισε για δεύτερη φορά µε την οικογένειά της στην Αµερική, έπειτα από µια σύντοµη επιστροφή τους στην Ελλάδα, προκειµένου να βρίσκεται δίπλα στον σύζυγό της, που αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει διοικητικό πόστο στην οµάδα µπάσκετ Σακραµέντο Κινγκς της Καλιφόρνια. Τα παιδιά άρχισαν να έχουν πολλές εξωτερικές δραστηριότητες και αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο της, η Αλέκα κατάφερε φέτος να εξελίξει µια µεγάλη αγάπη της, τη δηµιουργία κοσµηµάτων. «Ασχολούµαι εδώ και τέσσερα χρόνια µε το χειροποίητο κόσµηµα και διάφορα χειροτεχνικά, όπως προσκλητήρια, κάρτες, αντικείµενα. Τώρα υπάρχουν µόνο στην Αµερική, όµως από τον Οκτώβριο θα δηµιουργήσω online shop. Εχω τόσο µεγάλη χαρά όταν τα φτιάχνω και πολλή αγάπη!», είχε δηλώσει πρόσφατα η ίδια στην Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved