Τανιμανίδης-Μπόμπα: Ρομαντική απόδραση στη Σίφνο
Travel

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Ρομαντική απόδραση στη Σίφνο

Tι και αν βρισκόµαστε στην καρδιά του φθινοπώρου; Για τον Σάκη Τανιμανίδη η και την αγαπηµένη του Χριστίνα Μπόμπα η ανάγκη για αποδράσεις δεν γνωρίζει εποχές, ούτε κλισέ. Αναζητούν µε κάθε ευκαιρία να απολαύσουν το µπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του ουρανού και τον ζεστό ήλιο της χώρας µας. 

Πριν από λίγες ηµέρες, σε ένα διάλειµµα του παρουσιαστή από τα γυρίσµατα του talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο», θέλησαν να απολαύσουν τις τελευταίες «αναλαµπές» καλοκαιριού και βρέθηκαν στην όµορφη Σίφνο. Εµειναν σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του νησιού, όπου και αποµονώθηκαν για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Επιστρέφοντας, έδειχναν ήδη πολύ ανανεωµένοι και ήρεµοι, έχοντας προσθέσει στο άλµπουµ των διακοπών τους ένα ακόµη µοναδικό διήµερο.
Με κάθε ευκαιρία, ο Σάκης και η Χριστίνα ετοιµάζουν βαλίτσες και φεύγουν µακριά από το όµορφο σπίτι που έστησαν παρέα πέρυσι τον χειµώνα, λίγο καιρό πριν φύγει ο Σάκης για τον Αγιο ∆οµίνικο, για το «Survivor». Ηταν το πρώτο σοβαρό βήµα στη σχέση τους, η οποία αποκαλύφθηκε πέρυσι το καλοκαίρι µέσα από µία ανάρτηση του παρουσιαστή στα social media, που δήλωνε τρελά ερωτευµένος µε την... Μπόµπα του!
Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη που του ετοίµασε η Χριστίνα λίγες µόλις ηµέρες πριν φύγει για τον Αγιο ∆οµίνικο, ήρθε και το δεύτερο σοβαρό βήµα για το ζευγάρι, αφού ο Σάκης τής έκανε πρόταση γάµου, χαρίζοντάς της ένα υπέροχο µονόπετρο.
Στο διάστηµα που µεσολάβησε, η Χριστίνα πήρε οριστικές αποφάσεις για το µέλλον µε τον αγαπηµένο της. Εγκατέλειψε τη δουλειά της σε πολυεθνική και τον ακολούθησε στον εξωτικό προορισµό όπου γίνονταν τα γυρίσµατα του παιχνιδιού επιβίωσης, αποδεικνύοντας και εµπράκτως την πλήρη αφοσίωσή της στη σχέση τους.

Επαγγελµατικά σχέδια
Πολλοί έσπευσαν να «παντρέψουν» το ζευγάρι πριν από την ώρα του, µε αρκετά δηµοσιεύµατα να κάνουν λόγο για γάµο µέσα στο 2017. Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να συµβεί, όχι µόνο γιατί βρισκόµαστε στη... δύση της χρονιάς, αλλά και επειδή στις αρχές του 2018 ο παρουσιαστής θα αναχωρήσει και πάλι για τον Αγιο ∆οµίνικο, για το δεύτερο «Survivor», που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ από τον ερχόµενο Φεβρουάριο. Το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου µε αρχές Ιουλίου. Αλλωστε, τόσο ο παρουσιαστής όσο και η όµορφη σύντροφός του δεν βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ζουν µαζί, έχουν επισηµοποιήσει τη σχέση τους, αλλά προς το παρόν δίνουν προτεραιότητα στα επαγγελµατικά τους σχέδια. Εκείνος στον χώρο της τηλεόρασης και εκείνη ως στέλεχος της εταιρείας παραγωγής που ανήκει στον Σ. Τανιµανίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved