Τανιμανίδης-Μπόμπα: Ταξίδι στη Σλοβενία μαζί με τους… (φωτό)
Travel

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Ταξίδι στη Σλοβενία μαζί με τους… (φωτό)

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα με κάθε ευκαιρία φεύγουν για κάποιον αγαπημένο τους προορισμό. Μόνο που αυτή τη φορά, στην όμορφη Σλοβενία δεν βρέθηκαν μόνοι αλλά μαζί με ένα ακόμα πολύ γνωστό ζευγάρι.

Ο λόγος για τη Μαρίνα Βερνίκου και τον επιχειρηματία σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη. Οι τέσσερίς τους βρέθηκαν στις πιο όμορφες γωνιές του προορισμού τους, θαύμασαν τα αξιοθέατα και έκαναν πολύ καλή παρέα μαζί, αποδεικνύοντας και εμπράκτως πως έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσά τους μία πολύ ζεστή φιλία.
Ο Σάκης και η Χριστίνα του πάντως, ακόμα και όταν δεν καλούνται, λόγω δουλειάς, να αποχωριστούν τη βάση τους, θέλουν να επισκέπτονται νέους προορισμούς και να γνωρίζουν νέα μέρη και κουλτούρες άλλων λαών. Να θυμίσουμε ότι μόνο μέσα στο 2017 έχουν βρεθεί στην Καραϊβική –λόγω Survivor βέβαια-, τη Δανία, την Ολλανδία, την Τουρκία αλλά και το Σεν Τροπέ. Ε, αυτά τα ταξίδια δεν τα λες και λίγα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Πάντως, από αυτό το πιο πρόσφατο ταξίδι τους στη Σλοβενία αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και εικόνες, μερικές από τις οποίες μάλιστα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, όπως και η Μαρίνα Βερνίκου η οποία ως γνωστόν λατρεύει την τέχνη της φωτογραφίας. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το όμορφο αυτό ταξίδι τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved