Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, Πρωτοχρονιά στη...
Travel

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, Πρωτοχρονιά στη...

Στη στολισµένη γιορτινά Νύµφη του Θερµαϊκού βρέθηκαν για λίγες ηµέρες ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η αγαπηµένη του Χριστίνα Μπόμπα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευµένο ζευγάρι να απολαµβάνει το γεύµα του σε γνωστό εστιατόριο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης παρέα µε αγαπηµένους φίλους. Ανάµεσά τους και η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταµάτη.
«Εδειχναν πολύ ερωτευµένοι και ευδιάθετοι. Το γεύµα τους περιελάµβανε ιταλική πίτσα, λευκό κρασί και πράσινη σαλάτα», λέει στην «R» αυτόπτης µάρτυρας και καταλήγει: «Αφού απόλαυσαν το υπέροχο γεύµα τους µε άρωµα από Ιταλία, συνέχισαν κάνοντας βόλτες στο κέντρο της πόλης, µε τον παρουσιαστή του “Survivor“ να συνοµιλεί µε πολλούς που έσπευσαν να τον δουν από κοντά».
Παρά τις αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις του, ο Σάκης Τανιµανίδης, ο οποίος συµµετέχει στην κριτική επιτροπή του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και ετοιµάζεται πυρετωδώς για το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 2», για τις ανάγκες του οποίου θα ταξιδέψει για δεύτερη χρονιά στον Αγιο ∆οµίνικο, βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, καθώς ο αγαπηµένος του πατέρας, Στέφανος, υποβλήθηκε σε µια δύσκολη χειρουργική επέµβαση, µετά από προγραµµατισµένο ραντεβού µε τον γιατρό του. Η Χριστίνα Μπόµπα, όπως ήταν φυσικό, δεν µπορούσε να λείπει από το πλευρό του αγαπηµένου της σε µια τόσο ιδιαίτερη στιγµή για εκείνον και την οικογένειά του.
Η όµορφη σύντροφος του Σάκη Τανιµανίδη αυτό το διάστηµα «τρέχει» κι εκείνη πυρετωδώς, καθώς συµφώνησε να είναι το κεντρικό πρόσωπο για τη νέα καµπάνια γνωστής σειράς γυναικείων αξεσουάρ.
Την περίοδο των εορτών, πάντως, το ζευγάρι σκοπεύει να απέχει από τις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις για να ξεκουραστεί και να περάσει µε αγαπηµένα του πρόσωπα αυτές τις ηµέρες. Έτσι, οι δυο τους θα βρεθούν και στη Λαμία, όπου ζουν οι γονείς της Χριστίνας, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στο πατρικό σπίτι του Σάκη, προκειµένου να περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά µε τις οικογένειές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved