Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς-Αλέκα Καμηλά: Ξέγνοιαστες διακοπές στη Χαλκιδική!
Travel

Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς-Αλέκα Καμηλά: Ξέγνοιαστες διακοπές στη Χαλκιδική!

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισµός για την οικογένεια του πρώην παίκτη του ΝΒΑ Πέτζα Στογιάκοβιτς και της συζύγου του Αλέκας Καμηλά δεν είναι άλλος από τη Χαλκιδική.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η οικογένεια Στογιάκοβιτς, µε ορµητήριο το υπέροχο σπίτι τους στο Ποσείδι θα απολαύσουν τις µαγευτικές παραλίες της Χαλκιδικής και θα «οργώσουν» τα νησιά των Σποράδων. Στο πολυτελές εξοχικό τους, που βρίσκεται µια ανάσα από την ωραιότερη παραλία του πρώτου ποδιού, θα περάσουν το µεγαλύτερο µέρος του καλοκαιριού τους.

Το ζευγάρι συνηθίζει να φιλοξενεί φίλους και συγγενείς και να οργανώνουν όλοι µαζί µεγάλες καλοκαιρινές φιέστες. «Η Αλέκα και ο Πέτζα λατρεύουν τη Χαλκιδική. Το εξοχικό τους είναι ο επίγειος παράδεισος για εκείνους, εκεί χαλαρώνουν από την απαιτητική καθηµερινότητά τους στην Αµερική», περιγράφει στη Realnews άνθρωπος από τον φιλικό κύκλο τους. Το πρόγραµµα των οικογενειακών διακοπών περιλαµβάνει αµέτρητες βουτιές και παιχνίδια στην ειδυλλιακή παραλία που βρίσκεται ακριβώς µπροστά από το σπίτι τους, ενώ δεν λείπουν και τα πάρτι στην ιδιόκτητη πισίνα. Η Αλέκα Καµηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς δεν αγαπούν τυχαία αυτό το µέρος.

Στη Χαλκιδική έχουν περάσει τα ωραιότερα καλοκαίρια τους µεγαλώνοντας τα τρία παιδιά τους, τον 13χρονο Αντρέι, την 11χρονη Μίλα και τον 7χρονο Μάξιµο. Τα τελευταία χρόνια το ερωτευµένο ζευγάρι µετακόµισε στην Αµερική για δεύτερη φορά, µετά τη σύντοµη επιστροφή του στην Ελλάδα το 2014. Ο Στογιάκοβιτς έχει αναλάβει διοικητικό πόστο στην οµάδα καλαθοσφαίρισης Σακραµέντο Κινγκς, που βρίσκεται στην οµώνυµη πρωτεύουσα της πολιτείας της Καλιφόρνια. Η Αλέκα Καµηλά εδώ και λίγα χρόνια έχει εξελίξει τη µεγάλη αγάπη της για τη δηµιουργία κοσµηµάτων, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα: «Ασχολούµαι εδώ και κάποια χρόνια µε το χειροποίητο κόσµηµα και µε διάφορες χειροτεχνίες, όπως προσκλητήρια, κάρτες και διακοσµητικά αντικείµενα».

Παράλληλα, παραµένει αφοσιωµένη στην υπέροχη οικογένεια που έχει δηµιουργήσει µε τον άντρα της ζωής της. Σύµφωνα µε πληροφορίες, για το τελευταίο µέρος των διακοπών τους εξετάζουν το ενδεχόµενο να ταξιδέψουν όλοι µαζί στη Σερβία, τη γενέτειρα του µπασκετµπολίστα, προκειµένου να επισκεφθούν για λίγες ηµέρες τους συγγενείς τους που µένουν εκεί. Στο τέλος Αυγούστου ωστόσο, σχεδιάζουν να επιστρέψουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχοντας µαζί τους καινούργιες, φρέσκες αναµνήσεις από άλλο ένα οικογενειακό καλοκαίρι τους στην Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved