Φαίη Σκορδά: Πού θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα; Τα σχέδια και οι προετοιμασίες για τις γιορτές!
Travel

Φαίη Σκορδά: Πού θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα; Τα σχέδια και οι προετοιμασίες για τις γιορτές!

Ποιοτικό χρόνο µε την οικογένειά της, µακριά από την πολύβουη καθηµερινότητα και τα φωτογραφικά φλας, θα επιλέξει για µία ακόµη χρονιά η Φαίη Σκορδά για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της.

Στο επίκεντρο, όπως είναι φυσικό, θα είναι οι δύο αγαπηµένοι της γιοι, Γιάννης και ∆ηµήτρης, αλλά και συγγενικά της πρόσωπα. Η παρουσιάστρια, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα αξιοποιήσει και φέτος την ανάπαυλα των Χριστουγέννων, προκειµένου να επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής της και προσωπικό της «καταφύγιο», τα Άνω Πορόια Σερρών. Είναι γνωστό ότι τα Χριστούγεννα είναι η αγαπηµένη της γιορτή και η οικογενειακή ατµόσφαιρα είναι ένας από τους βασικούς λόγους. Απολαµβάνει να στολίζει το παραδοσιακό δέντρο µε χριστουγεννιάτικα στολίδια των παιδιών της, µιας και -όπως η ίδια τονίζει- προτιµά να είναι «αγαπησιάρικο», παρά «σικάτο».

Ενεργό ρόλο στους χριστουγεννιάτικους εορτασµούς αναλαµβάνει και η µητέρα της, Εύα Σκορδά, µε τη Φαίη να εξοµολογείται ότι εκείνη είναι που φτιάχνει τα µελοµακάρονα και τους κουραµπιέδες κάθε χρόνο. Από τις πιο αγαπηµένες της δραστηριότητες και από τις πλέον τρυφερές αναµνήσεις είναι η βόλτα µε τους γιους της πάνω σε γαϊδουράκια, οι αγκαλιές δίπλα στο τζάκι και, φυσικά, τα κάλαντα.

Ως προς το τελευταίο, µάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκποµπής της, η όµορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε και ένα αστείο παρασκήνιο: µια χρονιά που συνόδευσε τους γιους της για τα κάλαντα, παρόλο που η ίδια προσπαθούσε να κρύβεται, οι οικοδέσποινες που την αναγνώριζαν έδιναν στα παιδιά της µεγαλύτερο µποναµά. Επειδή η ίδια ένιωσε άσχηµα, έδωσε στα παιδιά της την οδηγία να µην την αναφέρουν, προξενώντας έτσι την έκπληξη και την περιέργεια όσων ρωτούσαν µε ποιον βρίσκονται τα δύο αγόρια στο χωριό.

Στα Άνω Πορόια, σύμφωνα με τη Realnews, η Φαίη συνηθίζει να διατηρεί χαµηλό προφίλ, ενώ συµµετέχει σε τοπικά παραδοσιακά έθιµα των ηµερών, όπως η περιφορά σε όλο το χωριό µε φαναράκια τραγουδώντας τα κάλαντα. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι συντοπίτες της τη χαρακτηρίζουν πρόσχαρη, ευγενική και πολύ φιλική µε όλους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραµονής της στο χωριό και τη διαµονή στο µακεδονικής αρχιτεκτονικής πατρικό της, η Φαίη Σκορδά φορτίζει τις µπαταρίες της και απολαµβάνει οικογενειακές στιγµές. Οπως είναι φυσικό, για τις λίγες αυτές ηµέρες, η δουλειά περνάει σε δεύτερη µοίρα. Γι’ αυτό και λίγο πριν φύγει φροντίζει να κλείσει κάθε εκκρεµότητα. Αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια βρίσκεται εν µέσω πυρετωδών προετοιµασιών για µια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκποµπή στο «Πρωινό» του ANT1, µε πλούσιο πρόγραµµα, τραγούδι και πολλούς καλεσµένους-έκπληξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved