Αλεξάνδρου-Καλάβρια: Παιχνίδια στα χιόνια (φωτό)
Travel

Αλεξάνδρου-Καλάβρια: Παιχνίδια στα χιόνια (φωτό)

Μια εκδρομή στην Πάρνηθα έκαναν πριν από μερικές ημέρες η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και έπαιξαν σαν μικρά παιδιά με τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα. 

Oι δυο τους, που πριν από ενάμιση χρόνο ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, ζουν μια παθιασμένη σχέση, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έχουν ζήσει μαζί… κρύες ημέρες. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης πέρασε τους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα της προηγούμενης χρονιάς στο εξωτικό Παλαουάν των Φιλιππίνων ως παίκτης του «Nomads».

Φέτος φαίνεται να έχουν υποσχεθεί ο ένας στον άλλο να απολαύσουν μαζί τον χειμώνα και μόλις μπήκε ο Δεκέμβριος δεν έχασαν χρόνο. Ολα δείχνουν πως το ζευγάρι έχει βεβαιωθεί έπειτα από ενάμιση χρόνο ότι η σχέση του έχει δοκιμαστεί και πλέον σταμάτησε το κρυφτό. Παρότι νιώθουν σίγουροι για τον έρωτά τους, όμως, συνεχίζουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ.

«Τόσο ο Δημήτρης όσο και η Μαρία κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα, γιατί ήθελαν πρώτα να διαπιστώσουν κατά πόσο μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Οταν είχαν πρωτογνωριστεί στη Μύκονο, ο Δημήτρης ήταν µόνος του, έχοντας μόλις χωρίσει από την Ολγα Φαρµάκη, και η Μαρία βρισκόταν στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου µε τον επιχειρηµατία Σάµι Φάις, έπειτα από 20 χρόνια κοινής ζωής. Με δεδοµένο ότι είχαν δει πολλές φορές την προσωπική τους ζωή να προβάλλεται από τα media, προσπάθησαν πολύ ώστε αυτή η σχέση να μείνει εκτός προσκηνίου. Οπως αποδείχθηκε, τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει», αναφέρει στη Realnews πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον.

Μπορεί να τους χωρίζουν ηλικιακά 17 χρόνια, τους ενώνουν όμως η αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον και τα κοινά τους ενδιαφέροντα για τον χώρο της µόδας, της ομορφιάς και του ευ ζην, του οποίου είναι και οι δύο υπέρμαχοι: εκείνη διατηρεί ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα ιατρικής αισθητικής στα νότια προάστια κι εκείνος ασχολείται με το μόντελινγκ και τη γυμναστική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved