Ευτύχης Μπλέτσας: Αυτοί είναι οι προορισμοί που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί οπωσδήποτε!
Travel

Ευτύχης Μπλέτσας: Αυτοί είναι οι προορισμοί που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί οπωσδήποτε!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για... ταξίδια!

Ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει ποιοι είναι οι προορισμοί που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί οπωσδήποτε, ενώ δεν δίστασε να δώσει και τις συμβουλές του στους ταξιδιώτες!

Ποιοι είναι οι προορισμοί που πρέπει να επισκεφθεί κανείς οπωσδήποτε;
«Για τον καθένα μπορεί να είναι διαφορετικοί. Για αρχή, εξωτερικό. Νομίζω τα πιο κλασικά είναι Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βαρκελώνη.

Επίσης, στη λίστα κάθε φανατικού ταξιδιώτη πρέπει να είναι Βουδαπέστη, Πράγα, Άμστερνταμ και Πολωνία.

Από εκεί και πέρα, ένας εξωτικός προορισμός ειδικά στην Ασία είναι στα τοπ 10, καθώς και Νέα Υόρκη. Για φυσιολάτρες, Ισλανδία, Σκωτία, Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία. Γενικά όμως, είναι το τι σου κάνει κλικ. Ο καθένας πρέπει να φτιάξει τη δική του λίστα με ταξιδιωτικούς στόχους που τον εμπνέουν».

Γιατί να κάνει κάποιος διακοπές στην Ελλάδα και γιατί στο εξωτερικό;
«Και τα δύο έχουν τη μαγεία τους. Πρέπει να κάνεις και τα δύο αν θες να είσαι αληθινός ταξιδιώτης. Όταν ταξιδέψεις στο εξωτερικό, διευρύνεις τους ορίζοντές σου και ανοίγει το μυαλό σου. Εκτός αυτού όμως, εκτιμάς περισσότερο και τις ομορφιές της χώρας μας που από μόνη της είναι στο σύνολο της από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως και το λέω αυτό όσο πιο αντικειμενικά μπορώ».
Τι δεν πρέπει να ξεχάσει κάποιος σε ένα ταξίδι του;

«Την καλή του διάθεση, αφού η πιο σημαντική αποσκευή σε κάθε ταξίδι είναι η καλή μαςδιάθεση. Και μια φωτογραφική μηχανή/κάμερα για να «αποθηκεύσει» τις εμπειρίες του».

Ποια είναι η συμβουλή που θα έδινες σε κάποιον για να είναι «Ευτυχισμένος ταξιδιώτης»;

«Φτάνει να ταξιδεύει. Αυτό αρκεί. Το «happy» στον τίτλο είναι πλεονασμός. Όποιος ταξιδεύει και ειδικό αν μοιράζεται τη δική μας φιλοσοφία είναι ευτυχισμένος χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο. Και ναι, η πιο ακριβής μετάφραση του τίτλου της εκπομπής μας είναι «Ευτυχισμένος ταξιδιώτης», είπε χαρακτηριστικά στο 7 μέρες TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved