Γιορτινό εξωτικό ταξίδι στις Σεϋχέλλες για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!
Travel

Γιορτινό εξωτικό ταξίδι στις Σεϋχέλλες για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Αξέχαστα Χριστούγεννα και μάλιστα τελείως διαφορετικά από ό,τι τα είχαν συνηθίσει, πέρασαν δύο ερωτευμένοι της ελληνικής σόουμπιζ. 

Ο λόγος για τον Τζώννυ Καλημέρη και τη Χριστίνα Κοντοβά οι οποίοι πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα στις Σεϋχέλλες.

Ήδη μετράνε ενάµιση χρόνο µαζί και δείχνουν να διανύουν την καλύτερη περίοδο της κοινής τους ζωής. ∆εν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως θεωρούνται στον κύκλο τους ένα από τα πιο ευτυχισµένα ζευγάρια. Τη σχέση τους δεν την έκρυψαν ποτέ και παρόλο που δεν µιλούν για αυτό που τους συµβαίνει, τα µάτια τους τα λένε όλα.

Το αποδεικνύουν σε κάθε τους εµφάνιση, όπως πριν από λίγες ηµέρες, όταν οι θαµώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου της Αθήνας, αλλά και ο φωτογραφικός φακός έγιναν µάρτυρες αυτού του µεγάλου έρωτα. Ο διευθύνων σύµβουλος του Open TV και η όµορφη σχεδιάστρια µόδας βρέθηκαν να διασκεδάζουν, έχοντας αναµειχθεί ανάµεσα στους υπόλοιπους θαµώνες. Λικνίζονταν στους ρυθµούς των επιτυχιών των Onirama και του Γιώργου Τσαλίκη και έδειχναν να διασκεδάζουν µε την ψυχή τους. Συχνά εκείνος έσκυβε και τη φιλούσε τρυφερά κι εκείνη ανταπέδιδε µε την ίδια τρυφερότητα.

Συµπεριφέρονταν σαν να µην ήταν κανένας γύρω τους και απολάµβαναν την κάθε στιγµή. Οι φετινές γιορτές τούς βρήκαν µαζί και παρόλο που ο φόρτος εργασίας και για τους δύο ήταν µεγάλος, σύµφωνα µε έγκυρες πληροφορίες, ξέκλεψαν λίγες ηµέρες για να αποδράσουν σε εξωτικό προορισµό και συγκεκριµένα στις Σεϋχέλλες, όπου απόλαυσαν χαλαρές στιγµές.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά τους, η γνωστή σχεδιάστρια µόδας, µετά τα εγκαίνια που έκανε στο νέο showroom της στις αρχές ∆εκεµβρίου, έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον της εκεί, ενώ και ο διευθύνων σύµβουλος του Open TV δεν µπορούσε να λείπει πολλές ηµέρες από τα καθήκοντά του.

Και οι δύο αυτό το διάστηµα έχουν ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελµατικά τους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν δείχνουν διατεθειµένοι να αλλάξουν τίποτα απολύτως στη σχέση τους. Οπως µαρτυρούν φίλοι τους, ζουν το τώρα και την ευτυχία τους, χωρίς σχέδια για γάµο ή άλλες δεσµεύσεις στο µέλλον.

Αλλωστε, και οι δύο έχουν υπάρξει παντρεµένοι στο παρελθόν και δεν σκέφτονται, τουλάχιστον προς το παρόν, ένα τέτοιο ενδεχόµενο. Για κάποιους ένας γάµος σηµαίνει την επισφράγιση ενός έρωτα, για εκείνους όµως δεν σηµαίνει κάτι τέτοιο. Περνούν καλά, µοιράζονται δυνατά συναισθήµατα, όµως είναι άλλες οι προτεραιότητές τους, οι οποίες έχουν να κάνουν µε την επαγγελµατική τους εξέλιξη.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved