Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Απόδραση στην Κύπρο
Travel

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Απόδραση στην Κύπρο

Μια σχέση που χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερη είναι αυτή της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Επειτα από οκτώ χρόνια κοινού βίου, οι δυο τους σχεδιάζουν πλέον το πρόγραμμά τους με πρώτο μέλημα να περνούν όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μαζί. Ετσι, αν και ο Μιχάλης όλο τον μήνα δίνει συναυλίες μαζί με τη Μελίνα Μακρή και η Ζέτα, παράλληλα με τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου «Πορεία», έχουν προγραμματίσει από καιρό ένα ταξίδι-αστραπή στην Κύπρο, προκειμένου να περάσουν κάποιες από τις γιορτινές ημέρες μαζί με την οικογένεια του τραγουδιστή.

Το σπίτι του ζευγαριού στα νότια προάστια έχει φορέσει τα γιορτινά του από τις αρχές Δεκεμβρίου, αφού η οικοδέσποινα έχει επιμεληθεί τόσο τη διακόσμηση του προσωπικού χώρου τους όσο και τα γιορτινά γλυκά, ενώ έχει ήδη αγοράσει δώρα για τα παιδιά των αδελφών της και για τον ανιψιό του συντρόφου της. Παράλληλα με τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού «Rouk Zouk», το οποίο παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γιούγκερμαν». Από την πρεμιέρα της αγαπημένης του στο θέατρο «Πορεία» δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μιχάλης, ο οποίος, μετά το τέλος της παράστασης, βρέθηκε στα καμαρίνια για να τη συγχαρεί. «Στηρίζουν ο ένας τον άλλον στα δύσκολα και ανταλλάζουν ματιές γεμάτες αγάπη και φροντίδα», αναφέρει άτομο που τους είδε στην πρεμιέρα μαζί.

Παράλληλα με τις συναυλίες του Δεκεμβρίου, ο ερμηνευτής πέρασε το τελευταίο διάστημα στο στούντιο δουλεύοντας για την ολοκλήρωση της νέας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Da Capo Από την αρχή», την οποία έχει επιμεληθεί η Δήμητρα Γαλάνη και κυκλοφορεί από την Cobalt Μusic. Η πρόταση να εμφανιστεί την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο «Radisson Blu» στη Λάρνακα ήρθε σαν αναπάντεχο δώρο, εφόσον θα του δώσει την ευκαιρία να υποδεχθεί τον νέο χρόνο στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού, από το πλευρό του δεν θα λείπει η σύντροφός του, η οποία έχει καταφέρει να ξεκλέψει ένα διήμερο για την Πρωτοχρονιά και άλλο ένα μετά τα Φώτα, προκειμένου να ταξιδέψουν μαζί στην Κύπρο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανήμερα του Αϊ-Γιαννιού γιορτάζουν τόσο ο πατέρας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στον οποίο ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία, όσο και ο μόλις πέντε ετών ανιψιός του, γιος της αδελφής του Μελίνας, που έχει πάρει το όνομα του παππού.

Πηγή φωτό: NDP

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved