Αλεξάνδρου-Καλάβρια: Η απόδραση στη Σαντορίνη και το κοινό επιχειρηματικό βήμα (photos)
Travel

Αλεξάνδρου-Καλάβρια: Η απόδραση στη Σαντορίνη και το κοινό επιχειρηματικό βήμα (photos)

 Έρωτας, ευτυχία, κοινές επιχειρήσεις, αλλά μέχρι εκεί… Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια δεν σκοπεύουν να παντρευτούν, αντίθετα με όσα υποστηρίζουν κάποιοι, που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα σύντομα. 

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού εξηγεί στη Realnews ότι η σκέψη αυτή είναι πολύ μακρινή, ειδικά για την όμορφη Μαρία, που πρόσφατα βγήκε από τον προηγούμενο γάμο της με τον επιχειρηματία Σάμι Φάις, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Κανείς, ωστόσο, δεν αμφισβητεί ότι η σχέση της Μαρίας και του Δημήτρη προχωρά με σταθερό ρυθμό, καλύπτοντας συναισθηματικά και τους δύο. «Με τον Δημήτρη είμαστε πάρα πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους», δηλώνει η Μαρία Καλάβρια εκφράζοντας τον έρωτά της. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Οι δυο τους, εν μέσω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, απόλαυσαν τον καφέ τους, με τον Δημήτρη να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός με τη σύντροφό του. Αν και γνώριζαν ο ένας τον άλλον από τον χώρο του μόντελινγκ, τον οποίο έχουν υπηρετήσει αμφότεροι με μεγάλη αφοσίωση, ήρθαν πιο κοντά όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα το καλοκαίρι του 2017 στη Μύκονο. Εκείνο το διάστημα η Μαρία μόλις είχε βγει από έναν μακροχρόνιο γάμο, ενώ και ο Δημήτρης δήλωνε εργένης μετά τον χωρισμό του από την Όλγα Φαρμάκη. Αρχικά προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα. Σήμερα, που ακόμα ζουν χωριστά, η Μαρία Καλάβρια με τα παιδιά της στα νότια προάστια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον Αγιο Δημήτριο, περνούν μαζί αρκετές ώρες της ημέρας. Τους τελευταίους μήνες ολοένα και πληθαίνουν οι κοσμικές εμφανίσεις τους, ενώ έχουν σταματήσει το κρυφτό με τα φωτογραφικά φλας. «Είµαι αυθόρµητος και το να κρύβοµαι δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα µου, δεν είµαι όµως και κάποιος που θα κυνηγήσει την προβολή της σχέσης του. Κάνω αυτό που θεωρώ σωστό και ίσως ο αυθορμητισμός µού επιτρέπει να αισθάνομαι κι εγώ καλά και άνετα. Χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι µου αρέσει να προκαλώ και να επιδεικνύω καταστάσεις», έχει δηλώσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Οι δυο τους δεν είναι αχώριστοι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πλέον και σε επαγγελματικό. Το ζευγάρι, που έχει συμπληρώσει ενάμιση χρόνο σχέσης, ετοιμάζεται για την πρώτη του κοινή επένδυση. Ο 31χρονος παρουσιαστής και μοντέλο και η 46χρονη επιχειρηματίας αυτό το διάστημα δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα πριν από το Πάσχα, οπότε και προγραμματίζουν τα εγκαίνια της νέας επιχειρηματικής τους κίνησης: ένα εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν χώρο με ειδικά λέιζερ μηχανήματα αντιγήρανσης και υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής, τον οποίο ολοκληρώνουν σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες. Εν μέσω πολλών υποχρεώσεων, ωστόσο, ετοιμάζουν και την πασχαλινή τους εξόρμηση σε έναν αγαπημένο και για τους δύο κυκλαδίτικο προορισμό. «Αν και λόγω των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων θα υπάρχουν ελάχιστες ημέρες για ξεκούραση το Πάσχα, σκοπεύουμε να πάμε Σαντορίνη», αποκαλύπτει η Μαρία Καλάβρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved