Αγγελική Νικολούλη! Το ξεχωριστό της Πάσχα στο Λος Άντζελες με τον γιο της! (pics+videos)
Travel

Αγγελική Νικολούλη! Το ξεχωριστό της Πάσχα στο Λος Άντζελες με τον γιο της! (pics+videos)

Μία μικρή ανάσα από την καθημερινότητα και τις συνεχείς έρευνες πήρε η Αγγελική Νικολούλη η οποία βρέθηκε για τις Άγιες ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου δείχνει να περνάει υπέροχα.

Η Μις Μαρπλ της ελληνικής δημοσιογραφίας βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να είναι κοντά στον μονάκριβο γιο της, Κωνσταντίνος Μουσούλης ο οποίος έχει εγκατασταθεί εκεί από τότε που σπούδαζε σκηνοθεσία στο κορυφαίο Los Angeles Film School. Λίγα χρόνια πριν είχε ξεκινήσει τις σπουδές του στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και από τότε δεν ξαναγύρισε ποτέ στην Ελλάδα.

Έτσι, όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το… βουνό στο Μωάμεθ και η Αγγελική Νικολούλη η οποία μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό της εκπομπής της «Φως στο τούνελ» είναι μία τρυφερή μαμά. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μη βρεθεί κοντά του για να περάσουν μαζί ένα αξέχαστο Πάσχα.

Κωνσταντίνος Μουσούλης
Πρόκειται για τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη ο οποίος αφού σπούδασε σκηνοθεσία στην Αμερική, τώρα ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες...

Και πράγματι είναι αξέχαστο, αν κρίνουμε από τα βίντεο που ανεβάζει η γνωστή δημοσιογράφος στο Instagram της. Μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια ή πιο σωστά, η σκιά της να χορεύει στον ήλιο καθώς περπατάει στα Universal Studios του Χόλιγουντ.

View this post on Instagram

Χορεύοντας στον ήλιο...😘

A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) on

Σε ένα άλλο βίντεο, ακούγεται η ίδια να μας ενημερώνει ότι βρίσκεται στον 71ο όροφο ουρανοξύστη του Λος Άντζελες, δείχνοντάς μας τη θέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved