Κλέλια Πανταζή: Δείτε πού θα κάνει Πάσχα
Travel

Κλέλια Πανταζή: Δείτε πού θα κάνει Πάσχα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν Πάσχα μακριά από την Ελλάδα.

Και μπορεί για τους περισσότερους ο ιδανικός προορισμός να είναι στο χωριό με την οικογένειά τους ή σε κάποιο νησί, αλλά για την Κλέλια Πανταζή δεν ισχύει αυτό, αφού βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια, μέσα από το Instagram όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της.

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο του 2018 και απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο. Οι δυο τους φροντίζουν να περνάνε τον χρόνο τους κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία πραγματοποιούν ταξίδια εκτός Ελλάδος.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της η Κλέλια Πανταζή είχε μιλήσει και για την δύσκολη ψυχολογική περίοδο που είχε περάσει και εξαιτίας αυτού πήρε δέκα κιλά.

«Με ρωτούν συνέχεια αν είμαι έγκυος. Όχι, έχω φάει. Μου αρέσει το φαγητό, το απολαμβάνω. Πέρασα και μια δύσκολη περίοδο ψυχολογικά, όπου το μόνο που μου έφερνε ευχαρίστηση ήταν το φαγητό. Ήταν ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα με το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ. Αυτός που το δούλευε με κορόιδεψε, με έβαλε πάνω από 70 χιλιάρικα μέσα. Δυσκολεύτηκα, με στήριξε πάρα πολύ η οικογένειά μου και ο άντρας μου και μπήκαν τα πράγματα σε μια σειρά μετά από δύο χρόνια. Πήρα 10 κιλά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved