Δούκισσα Νομικού: Τα παιχνίδια με τον μικρό Σάββα στην παραλία και το γεύμα δίπλα στη θάλασσα!
Travel

Δούκισσα Νομικού: Τα παιχνίδια με τον μικρό Σάββα στην παραλία και το γεύμα δίπλα στη θάλασσα!

Ίσως το πιο όμορφο Πάσχα της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού και μάλιστα σε ένα από τα πιο αγαπημένα της μέρη, τη Μύκονο

Η όμορφη παρουσιάστρια, απαλλαγμένη από κάθε υποχρέωση και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, απολαμβάνει τις μίνι διακοπές της στο νησί των Ανέμων όπου καταφεύγει συχνά οικογενειακώς.

Μάλιστα χθες που ήταν ηλιόλουστη η ημέρα και ο καιρός το επέτρεπε, βρέθηκε με τον μόλις ενός έτους γιο της Σάββα στην παραλία για να παίξουν και ανέβασε στα instastories της στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στην άμμο.

Λίγο αργότερα, η κάμερα του Mykonos live TV απαθανάτισε την εγκυμονούσα παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα στο Nammos, με την παρέα ενός φίλου.

Άβαφτη, ήρεμη, χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη, η Δούκισσα απόλαυσε το γεύμα της αλλά και την κουβέντα που είχαν οι τρεις τους ατενίζοντας με ηρεμία το γαλάζιο της θάλασσας.

Εννοείται ότι βρέθηκε, για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο των υπόλοιπων θαμώνων που την έβλεπαν ανάμεσά τους καθώς παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν έχει πάρει καθόλου κιλά ενώ ίσα που φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Δείτε παρακάτω την gallery από τα παιχνίδια μαμάς-γιου και το βίντεο από το γεύμα του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved